11/34 anonim válasza:
Számomra Ő nem bányarém,de nem is tartom szépnek.Most mi értelme van annak ha azt írom jól néz ki,miközben nem ezt gondolom?Semmi,hisz gondolom a véleményemre kíváncsi.
Egyébként az a rózsa a hajadba,ami már nagyon tucat cucc,a pózolás elég gáz szerintem.
12/34 anonim válasza:
Én most őszinte leszek. A fotóid közül utolsó az ami elfogadható minőségű, szerintem átlagos csaj vagy nem tűnsz kis ribinek ami nálam nagy előnyt lehet, tehát nem vagy túlságosan kisminkelve és még sorolhatnám, és nem akarsz olyan lenni mint mindenki ami szintén előny. Egy átlagos kis csaj vagy aki se szép se ronda.
13/34 szamóca.. válasza:
az egyetlen ami kristálytisztán látszik a képeken, az az orrod.
az pedig szép nagy...
14/34 anonim válasza:
Nem tudom megfogalmazni, szerintem 10 pontból olyan 8-9.
Hány éves vagy?
12L
15/34 anonim válasza:
Azt vettem észre,hogy divat majom lehetsz,de ennél rosszabb képeket nem tudsz feltenni? ^^
16/34 anonim válasza:
Fos minőségű képek, utolsó talán elmegy de igazábol eléggé átlagos vagy .
17/34 anonim válasza:
Szerintem igenis szép vagy. Nem vagy aza tipikus kis pica aki 12 évesen nagylánynak érzi magát. Az arcod különleges és piros pont amiért smink nélkül is ki mersz menni az utcára :) Az utolsó kép a legjobb !
18/34 anonim válasza:
Tényleg tehetnél fel valami normálisabb képet... Barátnőiddel nem szoktatok képeket csinálni? Nem lehetsz csúnya lány de ezek a fotók nagyon szarok.
19/34 anonim válasza:
Szerintem aranyos lány vagy, szép vagy! Csak ne rontsd el magad, inkább emeld ki az előnyeidet! :)
A fekete fehér csíkos felső nekem is nagyon tetszik. Elárulnád, hogy hol vetted? :)
22/L
20/34 anonim válasza:
Nem sokat látok az arcodból, csak az utolsó képen (túl sötét). Egyébként teljesen átlagos vagy. Nem is vagy csúnya, de különösebben nem fogott meg semmi benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!