Ezt a tetoválást hova tennétek, ahol látszik ha akarom, de takarható is?
Véletlenül sem kötekedni akarok, de a tetoválás egy életre szól. Ha most felvarratsz egy ilyen édi-bédi és gyerekes tetkót kb 10-20 év múlva is tetszeni fog magadon? Vagy képzeld el magadat 50 évesen egy ilyennel!
Szerintem nagyon gondold át, hogy megcsináltatod-e.
Ez csak külső szemmel néz ki "édi-bédinek és gyerekesnek", illetve hát tényleg édi-bédi, de komoly szimbolikus jelentősége van az életemben, még ha hihetetlen is :) 50 évesen valóban hülyén fog kinézni, de még akkor sem fogok kilógni, mert akkor meg a legtöbb olyan idős szintén idiótán fog kinézni (tetoválások, fültágítók, mind megmarad, és elég sok van ebből 16-25 közt). Ha más nem, majd leszedetem, 30 év alatt csak összegyűlik annyi pénzem :)
De egyébként éppen ezért akarom takarható helyre tenni, mert pl. egy állásinterjún nem kezdhetek sztorizgatni, hogy mit is jelent ez nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!