Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » An Viván egy sorozat, "Az...

An Viván egy sorozat, "Az ügynökség"mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Szerintem a vörös hajú nő iszonyat nagyképű,lekezelő,rosszindulatú,a pasit meg nem is értem ilyen fejjel,hogy engedhették kamera elé.Még sejpít is azon felül,hogy ronda.

Nem érdekelnek olyan válaszok,hogy "én nem nézek ilyen szarokat"oké,akkor tartsd meg magadnak,én igen.

2011. aug. 31. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Aki ebben a világban mozog, az tudhatja, hogy a rövid hajú nő (főnök) kifejezetten jófejnek számit.Ennél sokkal-sokkal lekezelőbbek, arogánsabbak szoktak lenni a modellügyökök.És valamilyen szinten muszáj helyretenni a lányokat/fiukat, mert egy fotozáson/bemutatón senki sem lesz kiváncsi egy hisztigépre.

Nekem nincs bajom a műsorral, mert sokkal hitelesebben adja vissza a modellek életét, mint pl a Topmodell leszek!, ahol limuzinnal járnak a csajok fotózásra, és az egész semmi másról nem szól csak a fényűzésről.

Egyszóval nekem tetszik.

2011. aug. 31. 17:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én is nézem. Igazából véleményt nem tudok róla alkotni..van 1-2 szép csaj benne, viszont némelyik annyira visszataszító hogy az valami hihetetlen.:D amúgy a vörös hajú csaj jól csinálja, ő a főnök és a modelleknek be kell tartani bizonyos szabályokat.A pasiról nincs vélemény..:)))
2011. aug. 31. 17:13
 3/3 A kérdező kommentje:
lehet igazatok van,néha meg is érdemlik(pl. a göndörhajú srác)de szerintem nem kellene minden esetben ennyire lekezelően viselkedni.Talán csak azért gondolom így,mert hasonlít a főnökömre:D
2011. aug. 31. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!