Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Sulyos onbizalomhiany! Segiten...

Sulyos onbizalomhiany! Segitenetek?

Figyelt kérdés

Szoval..egy 18 eves lany vagyok es nagyon keves az onbizalmam..egyszeruen nem erzem magam szepnek es nem tudok magabiztos lenni..annyira irigylem azokat akik magabiztosak es tudjak magukrol hogy szepek..egyszeruen nem erzem jol magam a boromben,pedig annyira szeretnem ha tele lennek onbizalommal.Ez nem onsajnaltatas hanem egy szomoru igaz teny...mar nem birom tovabb,mivel a kisugarzasom masokat is arra indit hogy uy nezzenek ram mint egy onbizalomnelkuli lanyra.Kerlek segitsetek oszinte tanacsokkal! Nagyraertekelem ha segittek.

Elore megmondom,ha valaki rosszindulatu replikat akar irni,vagy haszontalan ironiat akkor inkabb ne irjon!

Varom valaszotokat.

Koszi elore is:)

2011. aug. 30. 18:23
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
100%

Nekem akkor volt önbizalom hiányom, amikor tiniből nagylány lettem, hiszen kicsinek jól éreztem magam úgy ahogy vagyok, olyannak szerettek aki vagyok, és nem érdekelt sem a festék sem az h tetszek a fiúknak.aztán elkezdtem nőni, változni, fontos lett mások véleménye, és csak lassan tudtam változni. ekkor alakult bennem h csúnya vagyok és soha nem lesz barátom. Sokat küzdöttem a mostani külsőmért, és mára már büszke vagyok arra aki most lettem. Egészséges önbizalommal rendelkezem, de azért tudom hogy sok lány szeretne úgy kinézni ahogy én..:)

ez az én történetem, ha gondolod küldj egy képet magadról, kíváncsi vagyok hogy mi lehet a baj. és szeretnék válaszolni Neked :)

20/lány :)

2011. szept. 2. 14:28
 32/38 anonim ***** válasza:
100%
kérlek nekem is küldj:) 15L
2011. szept. 2. 14:37
 33/38 anonim válasza:
100%
kíváncsivá tettél, kuldenél képet? írok őszinte véleményt!!
2011. szept. 2. 15:34
 34/38 anonim válasza:
előző vagyok 18/F
2011. szept. 2. 15:35
 35/38 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:28 vagyok,

Nagyon szép vagy :) és ezt most viccen kívül írom:) Nagyon szép az arcod, jól áll a haj, szép a szád a mosolyod :) van cicid, ami azért egy nőnél nem árt hogy legyen :) ezeket most női szemmel írom:)

Hát nekem úgy sikerült elérni hogy elkezdtem olvasni egy könyvet, (egy gésa emlékiratai) ami egy lányról szól, aki fiatalon egy koszos kis senki, és nagyon sokat küzd hogy elismert gyönyörű gésa legyen.Annyira inspirált, hogy én is olyanná akartam válni, hogy úgy érzem sikerült :)

állj be a tükör elé, és nézd meg magad.. mi az amit szépnek, és mi az amit rondának látsz magadon. a szépet emeld ki, a rondán pedig próbálj meg javítani.

ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan:)

2011. szept. 2. 15:49
 36/38 A kérdező kommentje:

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:28 vagyok,

Koszi szepen! Nagyon kedves vagy:) Es koszi a konyv otletet! En is ki szeretnem olvasni:)

2011. szept. 2. 17:11
 37/38 anonim ***** válasza:

Biztosan valami lelki okból a adódik ez az önbizalomhiány, netán valaki- egy fiú?! megbántott???

Tényleg szép vagy, az átlag felett vagy, nemtudom miért érzed rosszul magad. Mi az ami nem tetszik magadon?

Hidd el jó csaj vagy nagyon:) Természetes szépség. és ezt tiszta szívemből őszintém írom.

18/L

2011. szept. 2. 18:17
 38/38 A kérdező kommentje:
nem bantott meg fiu,inkabb a szobatarsnoim(bentlakasban lakom)igyekeztek jelentosen csokkenteni az onbizalmamat! es sajnos sikerult is nekik!
2011. szept. 3. 19:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!