16 évesen gáz ha 70/B melltartó kell?
Figyelt kérdés
Sztem ez nagyon kicsi, főleg a korombelieknek 5ször ekkorák mnit nekem, nagyon zavaró! Fog változni??2009. ápr. 18. 21:24
1/16 anonim válasza:
Egyaltalan nem gaz, es igen meg nohet a melled, szoval ne ragodj ezen.
2/16 anonim válasza:
gondolj bele,akiknek már most akkora csöcsük van mint egy dinnye,azoknak 40 éves korukra a térdükig lóg majd...nemcsak hogy még változol,de ha ekkora is marad,sok pasi szereti a kis melleket:)
3/16 anonim válasza:
Nem gáz.
Örülj neki, majd 40-50 év múlva nézz meg pár "korabelidet".
Azoknak nem melle lesz -nem akarok senkit megbántani, de- mell indái lesznek. Na és az tényleg gáz.
Amúgy fogalmam sincs mekkora a 70/B-s melltartó :D
De tényleg ne rágódj ezen.
16/F
4/16 anonim válasza:
én 95/d-t hordok.engem nagyon zavar hogy ekkora.....18/l
5/16 A kérdező kommentje:
sztem mindenki úgy van vele, akinek kicsi, annak nagy kell, akinek nagy, annak viszont a kicsi...:S
de most nem is azért...de 16 évesen a legkisebb méret...elég gáz
2009. ápr. 18. 22:14
6/16 anonim válasza:
Nekem sajna 27 évesen is a legkisebb méret kell még mindig, egy szülés és szoptatás után is. :( Ez már inkább gáz, de beletörődtem. Csak néha jó lenne egy kis dekoltázs...
7/16 anonim válasza:
16 vagyok 70/A-val.Rossz azért, hogy szinte mindenkinek szép nagyobb mellei vannak.De majd meg nő.Remélem.:)Nyugi!
9/16 A kérdező kommentje:
22 évesen mondjuk tényleg nem lehet a legjobb, de azért reménykedek:$
2009. ápr. 19. 10:15
10/16 anonim válasza:
Ugyamár lányok!Nézzetek rá a topmodellekre!
Mégis bolodulnak értük a pasik,van önbizalmuk és sikeresek!Most lehet hogy páran hülyének néznek,de szerintem gyönyörű az ha valaki lapos mint egy deszka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!