13 éves vagyok 168 cm ez normális?
Figyelt kérdés
(Lány vagyok) Ez normális magasság a pasiknak bejön hogyha egy lány magas úgy értem korombeli fiúknak de azért az elég gáz hogyha egy srác alacsonyabb nálam...:D
Ez normális? Szerintetek fogok még nőni?
2009. ápr. 18. 21:22
1/8 anonim válasza:
hát ahhoz képest kicsit magas vagy, de ne aggódj, mire eléred azt a kort, mire "érett" leszel, minden rendbe fog jönni
2/8 anonim válasza:
hát... Én is 13 éves, vagyok, és körülbelül 170 centi, úgyhogy szerintem nem kell aggódnod :) Én szeretek magas lenni , sok fiú osztálytársam még nálam is magasabb, úgyhogy ez így nekem pont jó :)
3/8 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok, és szintén 168 cm magas. Kb 13 éves korom óta vagyok ennyi, azóta nem nőttem semmit (magasságban...) :D
Sztem teljesen normális, mivel a lányok előbb érnek, mint a fiúk...
4/8 A kérdező kommentje:
de ismerek egy olyan csajt aki 173 cm és 13 éves :/
de ne egy csúnya bazi vékony töredezett hajú szemüveges lány képzeljetek el!! :D (de bunkó se vagyok szóval az ilyen típúsú lányokat is kedvelem) :)
2009. ápr. 18. 21:34
5/8 anonim válasza:
Én 12 évesen 180 cm voltam (lány). Azóta sem nőttem egy centit sem, és már nem is fogok. :)
6/8 anonim válasza:
Bnőm is ennyi volt 13 évesen,de ő ennyi is maradt.Én sem nőttem 10 év alatt csupán 2 cm,11 évesen 151 voltam ma 153XD
7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
remélem nem fogok már nőni.. :)
2009. ápr. 19. 11:37
8/8 anonim válasza:
Hááát.. ahhoz képest, hogy 13 éves vagy, elég magas vagy.:) Ha nem vagy csontvékony, akkor semmi baj veled (fiúk nevében is mondom:D). Azt, hogy fogsz-e még nőni, nem lehet tudni, van, aki 15éves korában már nem nő tovább, de van, aki 22 éves koráig nő. Amúgy sztem a magas nőcik sokkal szexibbek.:/ Én alacsony vagyok, 16 évesen 163cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!