Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerelmet vallottam neki, de...

Szerelmet vallottam neki, de nem reagált? Lehet, hogy már soha többet nem fog nálam jelentkezni?

Figyelt kérdés
először mondta,hogy ne legyenek érzelmek,de beleszerettem.lehet,hogy már soha többet nem fog nálam jelentkezni?sose akart velem lenni sok időt.hogy heverjem ki?
2009. ápr. 18. 19:47
 1/10 anonim válasza:
81%

Nő vagy, vagy srác?

Ha srác, akkor hívd a haverjaidat, egy kis pia, (vagy sok) aztán jöhet a p.vadászat...

Ha csaj vagy: Először is csinálj egy aromafürdőt, (4 csepp rózsaolaj, 3 csepp szantál, 1 csepp jázmin), tölts el benne egy órácskát, miközben halk new age zene mellett meditálj el azon, hogy mekkora butaságot követtél el, amikor annak ellenére, hogy nem sok időt tölt veled, és valószínű hogy a szexen kívül más nem is érdekli, te mégis szerelmet vallottál neki...

A fürdőzés befejeztével jöhet a csoki, eszméletvesztésig, és a barátnőknek a telefonba sírás...

2009. ápr. 18. 20:00
 2/10 A kérdező kommentje:
lány vagyok és tiszta marha!szerettem volna magamnak ezt a pasit,de nem igy jött össze.igen nagy butaság volt.most szerintem jot röhög rajtam az illető vagy nyeregben érzi magát.szerinted?
2009. ápr. 18. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:
85%
Hát két lehetőség van. Vagy kicsit szenvedtet, hogy érezd mennyire oda vagy érte és jelentkezik pár nap múlva. Vagy komolyan csak a szexre kellettél neki és semmi többre.Ha így van akkor sovány vigasz de örülj neki, hogy vége lett. (F/19)
2009. ápr. 18. 20:10
 4/10 A kérdező kommentje:
baromira igazad van!de miért jo egy pasinak ha egy nő szenved érte?szerintem jobb ez igy,hogyha tényleg csak a szexre kellettem,hogy békén hagy!
2009. ápr. 18. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem én se miért jó szenvedtetni a lányokat... a haverjaim szoktak így csinálni... azt mondják azért csinálják mert így magukhoz tudják kötni a lányt, de szerintem ahozz nem kell színészkedni csak rendesen kell vele bánni és szeretni kell :). De én már nem merem az ilyent mondani senkinek mert csak leugatnak, hogy hülye vagyok hozzá :). Előző voltam (F/19) :)
2009. ápr. 18. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek veled (utolsóval)

ha egy srác meg akar tartani egy csajt akkor legyen vele normális szerese, törődjön vele, ennél több nem kell!

az meg ha bunkózik egy csajjal akkor rövid időn belül a csaj megunja és keres egy másik pasit

egyépként neked meg h válaszoljak.

megtörtént nem tudsz mit tenni

és örülj h nem te vagy az a csaj akit egy északa és félredob az a srác.

szerintem bnőkkel menj el bulizni vásárolni városba és felejtsd el!!

ilyenek miatt ne érezd szarulmagad!!

15/L

2009. ápr. 19. 10:21
 7/10 A kérdező kommentje:
szeretik szenvedtetni a nőket.aztán ha a nőt már nem érdeklik akkor meg ők kepesztenek és akkor nagyon elégedettek tudnak lenni magukkal ha a nő a nyakukba ugrik deha nem akkor még ők vannak felháborodva.
2009. ápr. 19. 18:18
 8/10 A kérdező kommentje:
a pasi külön állatfaj!!!!
2009. ápr. 19. 18:18
 9/10 anonim ***** válasza:
naaaa :) kikérem magamnak :) (még mindig a második válaszoló :)) (F/19)
2009. ápr. 19. 20:09
 10/10 A kérdező kommentje:
ezekre az érzéketlenekre gondoltam akik márol holnapra eldobnak egy érző nőt!
2009. ápr. 19. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!