Átváltozás, hogyan? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.
Ha esetleg nem vagy szégyenlős, és felteszel ide egy képet magadról, akkor többet tudunk segíteni.
De így látatlanba is tudom ajánlani, hogy jól variálható alapdarabokat szerezz be, amelyek megfelelnek a trendeknek. Ha pl vékony vagy, akkor elengedhetetlen egy fekete és egy farmer csőnadrág, egy elegáns cipő, és balerina cipő, a fehér blúzokat, tunikákat sokféleképpen lehet variálni. Vegyél női magazinokat, azokat lapozgasd, ha találsz valami jót, keress ahhoz hasonló stílusú darabokat. Nem tudom mennyi idős vagy, sajnos nem írtad, de egy elegánsabb blézer is bármikor jól jöhet. Sminkben nem tudom sajnos, mert nem írtad, hogy milyen a hajad, szemed színe, de a természetesség mindenkinek jól áll. Keress egy jó minőségű alapozót, pirosítót és szempillaspirált. Frizurában így látatlanban is főleg egy fodrász tud csak segíteni.
Remélem valamennyire azért tudtam jókat írni. :)
Szia! :)
Ez a beszéd, mindent bele és tuti, hogy szuperül fogsz kinézni!
Én ezt a fodrászatot ajánlom:
Itt voltam legutóbb és nem volt drága, nagyon alaposan dolgozik a fodrász és nagyon kedves, figyelmes, szuperül vág, megbeszéli előre, hogy mit szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!