Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Átváltozás, hogyan? (Kérdésed...

Átváltozás, hogyan? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú.

Figyelt kérdés
A külsőmmel, a frizurámmal, az öltözködésemmel nem vagyok túlságosan megelégedve, meg nagyjából semmivel. Egyszerűen nem tudom mi az ami előnyös, mi az ami jól áll. Hogy kellene elkezdenem, vagy kihez kellene fordulnom egy globális átalakításért? Nem ez a pláza cica akarok lenni, csak mégis egy ízléses kellemes külsőt szeretnék.
2011. aug. 29. 13:36
 1/6 anonim ***** válasza:
én is így vagyok vele... de szerintem úgy nem jó, ha más mondja meg mit hordj, milyen legyél. én úgy vagyok vele, hogy add önmagad és legyél egyéniség.. vagy állj be tömegbe.
2011. aug. 29. 13:46
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát attól függ, mennyi pénzed van rá:D
2011. aug. 29. 13:46
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha esetleg nem vagy szégyenlős, és felteszel ide egy képet magadról, akkor többet tudunk segíteni.

De így látatlanba is tudom ajánlani, hogy jól variálható alapdarabokat szerezz be, amelyek megfelelnek a trendeknek. Ha pl vékony vagy, akkor elengedhetetlen egy fekete és egy farmer csőnadrág, egy elegáns cipő, és balerina cipő, a fehér blúzokat, tunikákat sokféleképpen lehet variálni. Vegyél női magazinokat, azokat lapozgasd, ha találsz valami jót, keress ahhoz hasonló stílusú darabokat. Nem tudom mennyi idős vagy, sajnos nem írtad, de egy elegánsabb blézer is bármikor jól jöhet. Sminkben nem tudom sajnos, mert nem írtad, hogy milyen a hajad, szemed színe, de a természetesség mindenkinek jól áll. Keress egy jó minőségű alapozót, pirosítót és szempillaspirált. Frizurában így látatlanban is főleg egy fodrász tud csak segíteni.

Remélem valamennyire azért tudtam jókat írni. :)

2011. aug. 29. 13:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, és hogy okosakat írtatok. :) 21 vagyok (lány- de szerintem ez kézen fekvő volt... :) ) Hát nem vagyok az a csontsovány típus, de nem is vagyok kövér. Sajnos képet nem merek feltenni, mert már többen kötöttek ki a napiszar.com-on, és nem merek kockáztatni... :( Én inkább ez a húsosabb alkat vagyok kis felesleggel a comb körül... :) Az alap darabok beszerzése jól hangzik. Budapesten tudtok olyan fodrászt, aki vág egy rendes frizurát ( nem Zsidró áron... :) ), ami jól is áll... Tudom, hogy nem előnyös, ha mások mondják, meg, hogy mi áll jól... De higgyétek el jobban járok... Meg keresek egy kozmetikust, aki helyre tesz. :)Ruhában, meg lehet meg kellene akkor néznem, azokat, amiket eddig "nem mertem" felvenni... A határozottságom meg van ( jó mélyen) az a lényeg... :)
2011. aug. 30. 08:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Ez a beszéd, mindent bele és tuti, hogy szuperül fogsz kinézni!

Én ezt a fodrászatot ajánlom:

[link]

Itt voltam legutóbb és nem volt drága, nagyon alaposan dolgozik a fodrász és nagyon kedves, figyelmes, szuperül vág, megbeszéli előre, hogy mit szeretnék.

2011. szept. 3. 11:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Jajj de jó! Köszönöm szépen! Aranyosak vagytok! :) Hátha ez az "átváltozás" egy kicsit csiszol majd a saját magamról kialakított képen, és az önbizalmamon. :)Meg is nézem magamnak ezt a fodrászt! :)
2011. szept. 3. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!