Mit gondoltok arról, hogy egy lány modellkedik?
"Azt, hogy jó neki, biztosan nagyon szép és csinos. Van állása, és szép ruhákat vehet fel."
Régen én is ezt gondoltam, de! Ma már minden harmadik lány "modellkedik" semmi extrát nem gondolok róla, ha valaki bejelenti, hogy ő modellkedik.
Én nagyon, nagyon irigykednék rá. Nagyon szégyenlem, de valószínűleg nem lennék túl kedves hozzá...Tapasztalat. Van egy lány az osztályomban, aki úgymond "magántanuló", vagyis néha néha bejár, ha kedve van, és ha fotózásra vagy valahova mennie kell, akkor nem jön be. De ő akkor sem jön be, ha tudna... Nem bírom őt, nem szeretem és irigykedek is rá :(
14L
Ha elvi szinten rendben vagy vele, nem ellenzed, akkor szerintem oké.
Elvállalsz egy fotózást, ha nem tetszik, a következőt már nem és kész. Max. lesz egy sorozat jó fotód magadról. Ami pedig az éheztetést illeti, ha ilyet akarnak veled csináltatni, egyszerűen otthagyod őket a francba - vagy koplalsz, ha kell a munka.
"Állítólag a szépségkirálynő választáson, ami a tv2-ön volt, a verseny napján már semmit nem ehettek és nem ihattak a lányok, és a verseny előtti egy hétben is egyre kevesebbet. Hát ilyen feltételekkel biztos, hogy nem engedném!!!"
A sz.királynő választás egy verseny, a modellkedés egy munka. Nem ugyanaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!