nekem nagyon tetszik :) bár felűl az a kendő szerű valami az tényleg nem jó :S bár azért felvenném :)
17/L
Én is így voltam ezzel egy éve, de most már sikerült kialakítanom a saját stílusomat. :)
Nézegess sok olyan oldalt, mint például a lookbook( [link] ), onnan inspirációt nyerhetsz, amennyire a pénztárcád megengedi vásárolgass olyan helyeken, ahol eddig nem, vegyél olyan ruhákat, amik tetszenek, de eddig nem vetted volna fel őket valamiért.(nem az előnytelen ruhákra gondolok persze:D)
Továbbá inspirációt nyerhetsz bármiből, ha kreatív vagy, nekem sokszor a zenei ízlésemet is tükrözi egy-egy összeállításom, néha szeretek úgy felöltözni, mint a kedvenc rocksztárjaim, csak persze enyhébben és úgymond iskola-kompatibilisen... :D
Na, jól eltértem a témától... Mindenesetre ezek szerintem a segítségedre lehetnek ebben, plusz egy-két jó tanács:
mindig figyelj rá, hogy előnyös legyen az összeállításod, vagy ha nem is, de előnytelen semmiképp, és azért a színekre is(lehet, hogy idén divat a colour-blocking, azt hiszem így hívják, de szerintem az már túl feltűnő, meg nekem nem is tetszik), szóval összeillő színű ruhákat vegyél fel.
Ja, és ami lemaradt(az utolsó vagyok):
ha még iskolába jársz kerüld a nagyon feltűnő ruhákat, jó dolog egyedinek lenni, de a legtöbb iskolában nem valami toleránsak, néha még a tanárok sem...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!