Miért kell mindenkinek fikázni a csúnya lányokat/fiúkat?
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:39
Honnan tudod??? Megkérdezel minden kövérebb, teltebb embert, hogy te, magadtól vagy ilyen, mert elhanyagolod a külsőd, vagy pedig esetleg betegség miatt nem tudsz fogyni?
Ne általánosítsunk már ennyire, nagyon sokan nem tehetnek a külsejükről, és hiába akarnak fogyni, nem megy nekik....pont az ilyen emberek, mint te, néznek a teltebbekre úgy, hogy ki lehet olvasni a szemükből: jaj, de kövér vagy, nem igaz, hogy nem tudnál tenni ellene....
Nem mintha bárkinek köze lenne ahhoz, hogy milyen a másik külseje.
na és ő mit mondjon? http://www.youtube.com/watch?v=emS1bzHIDYQ
xd, mindenkiben van szép, no de határok vannak.
Egyértelmű, az "emberek" azért szólnak le más embereket, mert magukkal nincsenek megelégedve és inkább elterelik a saját hiányosságaikról a figyelmet, pedig lehet, h kicsit sem szebbek annál, mint akit bántanak, sőt...
De ez nem feltétlen válik be, mert ha engem leszól valaki, elkezdem kritikusabb szemmel nézni, és észreveszem, igazából ő mennyire gáz. Vissza is szólhatnék, csak én túl félénk vagyok, ahhoz, hogy nyilvánosan ilyet tegyek, de ettől még azt gondolom, hogy aki nyilvánosan megaláz valakit, annak legalább ugyanúgy meg kell aláznia a beszólót, ha mindenki ezt tenné, azok a szemetek talán leszoknának erről. Nem helyeslem a bosszút, vallásos vagyok, de ha ez segítene a megalázott embereken, akkor megéri, és őszintén meg is érdemlik. Szerintem az úgymond "lúzereknek" nem kéne kinyalniuk a "menők" seggét. Én sose tettem, attól függetlenül, hogy meg se mertem védeni magam, de nem álltam be a sorba, és sose az a típus voltam, aki a beszólások miatt magát kezdi hibáztatni és utálni, nem én őket gyűlöltem. Persze azt se kellett volna, nem éri meg, és idővel úgyis megkapják a méltó büntetésüket. Ha nem is e világon.
Ahogy mondtad, a "csúnyább" emberek is emberek, ellenben, aki beszól nekik, az nem nevezhető annak.
Ja, és egyáltalán nem mindenki csúnya, akinek beszólnak, és nem mindenki szép, aki beszól.
Én tudom magamról, hogy jól nézek ki, aki mást mond annak nincs ízlése ;)
Különben is, van, akik szerint szép vagyok, csak régebben sokan mondtak mást, de sose hittem nekik. :)
Mindenkinek, aki ilyen helyzetben van, ezt kellene tennie. :)
Mert valaki szerint biztos ők is szépek, mert senki sem tetszik mindenkinek, de olyan sincs, aki senkinek. Szóval a szépség relatív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!