Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya, ha egy nő...

Szerintetek csúnya, ha egy nő 150cm magas?

Figyelt kérdés
2011. aug. 25. 04:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Engem nagyon zavar, hogy ilyen kicsi vagyok.

A környezetemben lévők azt mondják, hogy csinos vagyok, de én ezzel nem értek egyet.

Tudom, hogy az a fontos, hogy elfogadjuk magunkat, de nekem valahogy nem megy. :(

2011. aug. 25. 18:35
 12/14 anonim ***** válasza:
ez nagy butaság,én 168 vagyok,és még az sem az a nagyon nagy magasság,de az összes barátnőm kisebb nálam,és nekem írtó ciki h kilógok közülök.Mikor meg csupa magasakkal vagyok,hiába nem kedvelem őket,egyszerűen csak jól érzem magamat,olyan átlagosnak,nem tűnök ki a tömegből,és olyan jó felnézni rájuk,ők meg csak néznek rám lefele,király érzés ^^
2011. aug. 25. 19:47
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem ezen múlik hogy csúnya, persze a lábakat nézve jobb a 36 feletti méret! 🥰🥰🥰
2023. márc. 26. 18:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Bár azért a 35-ös lábméret is lehet vonzó egy jó csajnál ha husisabb a talpa! És itt jó érzés elképzelni hogy szereti maga felé mutogatni szaglászni azt mezítláb főleg! 🤩🤩🤩
2023. szept. 24. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!