Iccy kérdése:
Milyen frizura állna szerintetek jól nekem és milyen színű? (kép lent)
2011. aug. 24. 00:36
2/12 anonim válasza:
Talán lehetne egy kicsit rövidebb, de szép hajad van. És nagyon szép az arcod!:)
3/12 anonim válasza:
Nagyon-nagyon szép a hajad. *.*
Kéreeeeeem. *.*
Ne tedd tönkre festéssel.
4/12 anonim válasza:
Bocsi, nem tudok a kérdésedre válaszolni.
Csak annyit szeretnék mondani, hogy szerintem nagyon szép vagy és leblokkoltam a képedtől.
Am meg akármit is csinálsz a hajaddal, az nekem tetszeni fog, de így is tökéletes, ahogy van.
Annyira gyönyörű vagy
20f
5/12 anonim válasza:
6/12 anonim válasza:
Nagyon kis csini vagy, jól áll ez a mostani, olyan természetes, ez hiányzik a mai nőkből
7/12 anonim válasza:
lehetne kicsit rövidebb+oldalfrufru:)
amúgy gyönyörű a hajad
8/12 anonim válasza:
hát szerintem jobb lenne ha sokkal rövidebb lenne, kb egy vállig érő, vagy annál egy picit hosszabb, de ez már túl hosszú
9/12 anonim válasza:
legyen lépcsőzetesen ritkítva picit és maradjon meg a hossza hátul, tehát összességében hosszú maradjon. Akinek szép hosszú haja van az ne vágassa le nagyon rövidre.
Kis vékony szőke melír is sokat dobna!
10/12 Ádám Viktória válasza:
istenem a hajad *_* talán ha leakarod vágatni(amit nem tennék) talán egy vállig érő kleopátra vagy valami olyasmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!