Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Bevállaljam a tetoválást?

Bevállaljam a tetoválást?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok,szeretnék tetovolást,csak az a problémám,hogy nagyon érzékeny bőrt örököltem,és félek,hogy kiforrna..honnan tudhatnám meg,hogy nem lesz igy ?
2011. aug. 23. 22:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én Bepanthen Plust kentem rá, és azt érzékeny bababőrre is szokták alkalmazni. De beszéld meg a tetkóssal, hogy mi lenne a legjobb kezelési mód. Itt is sok fajta változatot olvastam.
2011. aug. 23. 22:07
 2/11 A kérdező kommentje:
és ha kiforrna,akkor az jó lenne rá ?
2011. aug. 23. 22:09
 3/11 anonim válasza:
Ha úgy gondolod, hogy 80 évesen, ráncos bőrön is jól fog kinézni, akkor vállald be.
2011. aug. 23. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
Jaj ne jöjjön már mindenki ezzel a 80 éves dumával..akkor már senkit nem fog érdekelni, hogy néz ki. Csináltasd meg.
2011. aug. 24. 00:20
 5/11 anonim válasza:

Kedves Előző!

Te is az a tipikus divatköcsög tizenéves lehetsz. Miért rontsa el magát egy szép 18 éves lány? Tetkó nélkül is lehet szép valaki.

2011. aug. 24. 10:48
 6/11 anonim ***** válasza:
53%

tegnap 22:12

Szerinted 80 évesen a te ráncos bőröd jól fog kinézni?

Ígyis-úgyis qrva ronda lesz, sztem kutya se fogja nézni, hogy van-e rajta tetoválás.

És én sem vagyok divatk'csög tizenéves. 23 vagyok, van 2 tetoválásom (nem divatból, nem nonfiguratív sz@r, számomra fontos), és még lesz.

A tetoválástól meg nem lesz ronda a bőre egy 18 évesnek, meg egy 25 évesnek sem, csak van néhány földhöz ragadt álszent, aki már a tetoválás, meg piercing szó hallatán is fel van háborodva...

2011. aug. 24. 10:58
 7/11 anonim ***** válasza:
Ha kiforráson a hegesedést érted, akkor jó rá, de ne érd el a hegesedési állapotot! Fóliával meg lehet előzni. 2-szerre lett meg a tetkóm, és az elején még becsületesen fóliáztam(igaz, csak itthon, munkahelyen nem tudtam megoldani), és egyáltalán nem volt varos. A másik részénél már belustultam, meg meleg is lett, és bizony varos lett, kicsit több helyen is kell majd kijavítani. De ami a legfontosabb, hogy ne piszkáld, ne érje por, mocsok, de ez természetes egy sebnél:)
2011. aug. 24. 14:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Hegesedés helyett sebesedést akartam írni:)!
2011. aug. 24. 14:42
 9/11 anonim válasza:
0%
Ha egy tetoválás fontos lenne, akkor Isten tetoválással teremtette volna az embert. Ehelyett lett pár félre sikerült példány aki teleaggatná magát minden szarral, mert az "menő, meg szép".Vagy szép valaki, vagy ronda. Ha ronda akkor azon a tetkó nem segít... Ha meg szép akkor minek neki? Meg a tetoválás egy életre szól, ha valami nem olyan lesz ahogy szeretnéd, akkor buktad és úgy marad örökre.
2011. aug. 24. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
53%

"Ha egy tetoválás fontos lenne, akkor Isten tetoválással teremtette volna az embert"

Akkor ne hordjunk ruhát, végülis Isten meztelenül teremtett minket, és az ősember sem hordott.

Ne borotválkozzunk, mert Isten szőrt is teremtett ránk, biztos nem véletlenül...

Valaki vagy szép, vagy ronda, a tetoválás nem segít=> Úristen... Tényleg azt hiszed, hogy ez erről szól?

Aki hülye, és divatból tetováltat magára 6 db csillagot, az gáz. De szerencsére sokan vannak, akiknek jelent valamit az, ami rajtuk van, fontos, és nem azért, hogy szebb legyen tőle... Ennyi.

2011. aug. 24. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!