Ki szerintetek a legszebb csaj a világon?
Figyelt kérdés
Vagy nevet írjatok, vagy linkeljetek képet!
Szerintem Emma Watson.
2011. aug. 23. 20:24
11/59 anonim válasza:
12/59 anonim válasza:
és Christina Aguilera!!
13/59 anonim válasza:
Ennyi.Jessica Alba győzött :D Sok egyformán szép nő van,de valamiért nálam még is ő a nyerő.Meg még ő is,bár ő kisugárzása miatt tetszett meg nagyon,meg a szeplői miatt ^^ [link]
15/59 anonim válasza:
Azok közül akiket valaha láttam Adriana Lima:
egyébként még szép Rihanna, Eva Longoria, Kim Kardashian, Megan Fox, Angelina Jolie, Palvin Barbara, Jessica Alba, Christina Aguilera
nem sorrendben mondtam, nem igazán tudnék sorrendet felállítani. egyébként ha ezt a kérdést felteszem általában Jessica a győztes
17/59 anonim válasza:
Régebben feltettem ezt( http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__sztarok-bulvar__20.. ) a kérdést és mindenki lehülyézett.Egyértelmű h ő a legszebb.Mostmár nem csak én mondom.Sőt a google is őt tartja annak.Ahányszor beírom h beautiful,nice face,vagy hasonló jó dolgokat,szinte mindig találkozok a képével.Meg persze angelina jolie-val,bár őt nem tartom olyan szépnek :)
18/59 anonim válasza:
A barátnőm mindenképp... de Ő nem közismert személyiség, úgyhogy:
Carmen Villalobos
Daisy Marie
Yésica Toscanini
19/59 anonim válasza:
jaja,Carmen Villalobos tényleg az.És legalább nem kis gyufaszál,hanem husisabb :)
20/59 anonim válasza:
Szerintem Iszak Eszter nagyon bájos. Szép is, de a kedvessége miatt inkább ezt mondanám rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!