Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ha anyukámnak 90-es a mell...

Ha anyukámnak 90-es a mell mérete, és későn érő volt, akkor azért még ne csüggedjek 15 évesen, fog még nőni a mellem?

Figyelt kérdés
Vagy ez nem függ az anyukámtól?
2009. ápr. 16. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Ez sajnos nem fugg.

En 85D lettem 34 eves koromra. 15 evesen meg meg tok lapos voltam. Anyum 75C korul van...bomba no volt.

Szerintem nem baj, ha az embernek nem nonek hatalmas cicjei( en mar csak tudom )mert kesobb ha szulni fog, nem log le majd a sulytol a hasara (legnagyobb felelmem).

Szoval nyugi, noni fog.

2009. ápr. 16. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Függ,de tudod a kívétel erősíti a szabályt!

Nálunk pl. anyumnak nincs nagy melle(80B),tesómnak sincs nagy melle(80B körül van).Apai mamámnak abszolút pici volt.Anyai mamámnak viszont nagy volt,de ő nagyobb darab ember is volt.És nekem 14évesen már 75B...melltartó nélkül mindig azt mondja anyum,hogy ugyanakkora a mellünk,pedig hát azért nem.

Szóval lehet,hogy neked is nagy melled lesz,de nem biztos...ja és a 90 a mell alatti méretet jeleni,viszont a kosár-méret is fontos.

14/L

2009. ápr. 16. 19:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Nslunk mindenkinek nagy melle van csak nekem nincs, es mar nem is fog noni 22 vagyok:(
2009. ápr. 16. 22:33
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

15 évesen még nem vagy teljesen fejlett. Fog még nőni a melled, ne félj.

Egyébként nem hiszem, h összefüggésben van az anyud mellméretével a tied. Tapasztalat:D

2009. ápr. 17. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!