Lehet-e septum-ot (piercing) érzésteleníteni?
Figyelt kérdés
Sokféle variációt hallottam, hogy van ahol nem vállalják, viszont van, ahol lehet külön kérni. Ha ez lehetséges, mely helyeken?2011. aug. 23. 11:59
1/7 anonim válasza:
Szia! Én tudok egy helyet, ahol érzéstelenítik, ráadásul nagyon közvetlen, jó fej a srác. A szúrás, az érzéstelenítés ékszerrel együtt csak 5000 forint (ha te hozod az ékszert akkor csak 4000), ráadásul itt nem azt kell megfizetned, hogy hol van a szalon. Csak ajánlani tudom a palit, ha kell személyesen elkísérlek hozzá! Szinte garantálni tudom, hogy kevésbé fog fájni, mintha bárhol máshol csináltatnád! Ha érdekel a dolog, írjál privátot és megbeszéljük!
2/7 anonim válasza:
Nagyon nagy hülyeség hogy lehet érzésteleníteni ugyanis porcba szúrják és ott ígyis-úgyis érzed. Aki csak kicsit is ért ehhez az tudja hogy így van.
3/7 anonim válasza:
Te meg ha kicsit is értenél hozzá, tudnád, hogy lehet érzésteleníteni, de valóban nem hat sokat. De a kérdező azt kérdezte, hogy lehet-e, és én arra válaszoltam.
4/7 anonim válasza:
Nem azt írtam hogy nem lehet, hanem hogy szart se ér.
5/7 A kérdező kommentje:
első kommentelőnek írtam.
második: lehet, hogy nincs sok értelme, de beájulni se szeretnék.
2011. aug. 24. 19:52
6/7 anonim válasza:
Nekem lefújták lidokainnal a tűt... és ahogy beleszúrta az orromba már nem is éreztem semmit. : )
7/7 anonim válasza:
Kettes, a septumot nem a porcba, hanem kozvetlenul ala, az un. sweet spotba szurjak, ami egy vekony borfelulet. Eleg sokat olvastam rola, alaposan utananeztem, aki porcba szurja, az messze all a profitol, raadasul szadista is. Kozvetlenul a porc ala kell szurni a borbe es nem is szabad neki annyira fajnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!