Timoking kérdése:
Csúnya vagyok vagy normális? (kép)
Figyelt kérdés
Járok bulizni, barátaim vannak meg minden, boldog vok, csak nem tudom, hogy mások milyennek látnak és szeretném hogyha ti elmondanátok.
2011. aug. 21. 22:12
2/17 anonim válasza:
szakmunkás bajuszt kapd le gyorsan:D
véleményt meg nem mondok mert fiú vagyok.
3/17 anonim válasza:
Az inged tök jó :D Amúgy egész helyes lehetsz, csak a pattanásoktól meg a szakmunkás bajusztól szabadulj meg ;) Meg próbálj mosolyogni, ez a beállás olyan vagyonőrös! :D
4/17 A kérdező kommentje:
köszi. de nem minden képen nézek igy ki pl ez a tegnapi bulin készült. kicsit sok volt a kálinka :)
2011. aug. 21. 22:25
5/17 anonim válasza:
szerintem teljesen átlagos vagy, nincs veled semmi gond.
7/17 anonim válasza:
Tökre ugyanúgy nézel ki, mint az egyik spanyol haverom fősulin. :D
Joaquin! Te vagy az, megtanultál magyarul? :D
8/17 anonim válasza:
bocs..de ugy nem birom ezt a fiu tipust:|
10/17 anonim válasza:
nORMÁLIS.az első képeden olyan 20 körülinek nézlek,a másodikon meg vagy 27-nek.Am spanyol vagy?Vagy arab?Esetleg török?Nem bántásból mondom,csak olyan külföldinek nézlek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!