Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kb. mennyibe kerül egy portfól...

Kb. mennyibe kerül egy portfólió elkészittetése?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 20:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:32

Megkérdezhetem most hánykiló és cm vagy? :)

2011. aug. 22. 11:45
 12/18 A kérdező kommentje:

A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:25

Alacsony vagyok ahhoz hogy "felfedezzenek", 165 cm vagyok.

Azért szeretnék portfóliót csináltatni, hátha úgy el tudnék indulni valamerre.

2011. aug. 22. 11:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd ki, tapasztalat. Engem sem küldenek sehová statisztamunkán meg évi 1-2 fotózáson kívül, pedig különleges az arcom.. semmire nem mész 165 centivel.
2011. aug. 22. 12:27
 14/18 A kérdező kommentje:
Próbálkozni azért lehet:)
2011. aug. 22. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Minek? Megcsinálod a portfóliót jó drágán, semmi értelme, csodálhatod évekig. Tapasztalat, hidd már el..
2011. aug. 22. 13:24
 16/18 A kérdező kommentje:
Legalább lesz mit csodálnom :D
2011. aug. 22. 13:25
 17/18 anonim ***** válasza:

69% os vagyok.D

176 cm és 58 kg de csak 14 éves :) 55 -re kell lefogynom szal nem olyan nagy dolog:) csak érted rosszul esik ahogy mondták . A portfólió meg tény h drága dehát anélkül nem mész semmire jó persze h van amikor az ügynökség fizeti de nagyon ritkán... és kevés cég csinál ilyet. az h alacsony vagy nem számít ha nagyon vékony vagy lásd iszak eszter alacsony csontos és külföldön modellkedett.

2011. aug. 22. 17:11
 18/18 anonim ***** válasza:

Ha van kidobandó 60 ezer forintod.... De a modellkedés nem abból áll, hogy odaállítasz a portfólióval az ügynökséghez. Ha tényleg alkalmatlannak tartanak akkor őszintén közlik, hogy köszi, de semmi esélyed. Ha nem ilyen jó fejek, akkor kihasználják a naivságod, elvégeztetnek veled mindenféle tanfolyamot simán otthagy 100-200 ezret, bekerülsz a fiókba, aztán örülhetsz, ha évente 2X felkérnek valamire pár tízezresért.

Nekem is mondták az egyik ügynökségnél, hogy látnak bennem fantáziát, fizessek nekik 300 ezret, ebben benne van pár tanfolyam, meg a portfólió és akkor tárgyalhatunk. Csak az igai "aranybányák" alá tolnak mindent ingyen.

2011. aug. 22. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!