Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Epillálni lehet intim részen...

Epillálni lehet intim részen és hónaljon?

Figyelt kérdés
2011. aug. 21. 17:57
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet csak besz@rsz a fájdalomtól :/ Akkor már inkább gyanta!
2011. aug. 21. 18:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem olyan vészes. Elején inkább a kellemetlent mondanám rá, pár epillálás után már nem is fogod érezni. De próbáld ki, egyénenként változik a tűrőképesség:).
2011. aug. 21. 18:08
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
én hónaljon epilálom, az elején nagyon fájt, de kb. 3. alkalommal már csillapodott, úgyhogy nem vészes, simán ki lehet bírni, és mivel tőből tépi ki a szőrt, tartósabb is, mint ha borotválva lenne. Intim részen egyszer próbáltam, de szinte besz@rtam a fájdalomtól, szóval ott soha többet
2011. aug. 21. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
én ma próbáltam ki először hónaljon, sok borotválás után, és igen fáj, de egyáltalán nem elviselhetetlen. Nekem az a bajom vele, hogy rohadt sokáig tart, és nekem nincs hozzá türelmem. ráadásul nem akarom megvárni, amíg hosszabban kinő, így meg csak egy részét szedi le, a maradékra ott a borotva továbbra is. a szüleim pedig nem akarják, hogy gyantázzam, mivel fiú vagyok, nem is adnak rá pénzt, én pedig jobb dolgokra is tudom költeni a saját pénzem, szóval ennyi...
2011. okt. 29. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!