Lányok pontozását várom 1-10-es skálán. Vélemény? 16/F
az előző vagyok, a vélemény lemaradt...
nekem nem jössz be, de nem vagy rossz, hosszú hajjal jobban néznél ki
őszintén.. először mikor beugrott a kép,megijedtem,és lefagytam 3 percre. ezalatt a 3 perc leforgása alatt nagyon mélyen megszemléltem a képet,kissé riadt tekintettel ugyan..
majd elkapott egy finom nevetőgörcs:D
most komolyan..minek ez az idióta fej?:'DD
igy szoktál mosolyognI?:'DDD mert amugy nem vagy csunya,mint a magyar férfiak 85%a.. szval ha egy buliba mereven szemezgetnél velem,benne lennék mindenben,de ha igy mosolyognál rám akkor kinevettelek volna,nemkicsit!!:'D
ja és ne retusáld a képeidet,mert nagyon b*zis.
és mégegyszer mondom,a magyar féfriakhoz képest jol nézel ki. a törökökhöz képest nem.:D mert olyan kis nyálgépnek tűnsz. de biztos sok rajongód van..:D
10/4 (a grimasz miatt,meg mert a keleti fiukat szeretem)
Kedves Utolsó:
Biztos örülnék neki, ha mindenbe belemennél:$ Amúgy nem így mosolygok, csak ez ilyen szar lett:S^^
A válasz megírásának időpontja: ma 02:26
Igaz!A török pasiknál nincsenek jobbak!:$$$$
16:21-es vagyok:
Igaza volt az egyik válaszolónak,hogy a magyar pasik közül te kiemelkedően szebb vagy,legalábbis szerintem.
Jó kis helyes pasi vagy,nekem a második képen kívül a többi tetszik.
Kell még egy pár év,(2-3-4) és igazán jó férfias pali leszel,hidd el ;)
Viszont az írásodból azért észrevehető,hogy még csak 16 vagy. (" :$<3 Köszikee^^, XD, :S ") -ezeket jó lenne ha elhagynád,mert még a kis csajoknál is gáz,nem még egy 16 éves fiúnál....
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!