Ez valami vicc, utolsó?:D
Először azt mondod, nem tetszik a barna, mert túl gyakori... aztán benyögöd a kéket, ami a második leggyakoribb szemszín és majdnem annyi van belőle, mint a barnából.:D
"Már csak a barnaszeműek nem látják be, hogy a kék és a zöld a legszebbek"
Csak az ostoba emberek nem látják be, hogy a szemszin az egyik leglényegtelenebb dolog a kinézetben.Hiába vannak valakinek kék szemei, ha egyszer 300 kilós, kancsal, fogatlan bányarém az illető.
Az összes "Szép a szemem" kérdés egy nagy baromság.Gondolom a legrusnyább emberek teszik ki az ilyen kérdéseket, hogy legalább a szemüket dicsérjék, ha már egyszer minden más ronda.
na előző..erre csak ennyit mondok: Bírom a sok csicskát, ahogy oltanak a neten,
Attól, hogy beszólsz nekem, még nem lesz rosszabb hetem. ;) ennyi..szánalmas magyarok 1 kettéba*ott kérdésből is csak a fikázást hozzák le..hát ennyik vagytok ge*i! ;)ja és..kiváncsi lennék rád,hogy nézel ki, mert ,hogy a bányarém nem én vagyok az is biztos..;))
14:19, te hülye vagy. Kismillió kékszemű ember van, aki barnát szeretne és fordítva. Nem feltétlenül függ össze a szemszín a véleménnyel.
Ja, és mielőtt le barna szeműznél; 'keverék' szemem van, az összes szín megtalálható benne. Amúgy szerintem a zöld a legszebb. Nem a barna, de nem is a kék. A ZÖLD. De én - veled ellentétben - tudom, hogy nemcsak az én véleményem a helyes és elfogadható.
20:51, 00:08 és 13:02 voltam.
Kérdezőnek; miért, te talán nem vagy magyar?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!