21/31 anonim válasza:
Szerintem helyes vagy.De a fülbevaló gázos. Főleg 16 éven felülieknek xD
22/31 anonim válasza:
21:32-nek: ez a srác azt kérdezte, mi a véleményünk róla, nem pedig azt, hogy szebbnek tartjuk-e magunkat nála. Abból, hogy valaki leírja, hogy neki nem tetszik, még nem következik az adott kommentelő külseje. Ő kérdezett, mi válaszolunk, ennyi. Aki nem bírja a kritikát, ne tegyen fel képet.
Kérdező: az én véleményem nem mérvadó, mivel nem tartozom a célcsoportba, elmúltam már tizenéves :) Az arcod egyébként helyes lenne, de ez a tekintet nem szimpatikus. A fülbevaló meg tényleg ront az összhatáson.
23/31 anonim válasza:
Szerintem elég helyes vagy :$ Bár az a fülbevaló nem igazán jön be...!
24/31 anonim válasza:
Nekem is bejössz :) 18/L
Szép az arcod
27/31 anonim válasza:
ja és a fülbevalóval sincs baj... nem tudom, h miért akarja mindenki kivetetni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!