Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szőr a háton? Valami ötlet...

Szőr a háton? Valami ötlet mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Nem tudom más lányok hogy vannak vele, nekem alapjáraton brutálmennyiségű hajam van, sötétebb is, és ezzel párhuzamosan mindenféle szőröm is sok és erős. Az a durva, hogy a fenekem fölött a derekamon is szőrös a hátam, ilyen kis pihékben, de látszik és iszonyú gáz. De nekem még a hasamra is nő szőr, nem tudom már mit kezdjek vele, mindenemet állandóan epilálom, meg gyantáztatom, de most a hátamon lévővel azzal mit csináljak???

Van egyáltalán még olyan lány aki hasonlóan van ezzel?

Tudnátok valami ötletet adni?

20L - akit annyira elkeserít ez... :(

2011. aug. 18. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérd meg egy barátnődet, hogy gyantázza ott le.
2011. aug. 18. 19:47
 2/7 A kérdező kommentje:
S nem fog visszanőni? Pontosabban, nem lesz még gázabb, ha már egyszer visszanő?
2011. aug. 18. 19:49
 3/7 anonim ***** válasza:
Gyantától nem erősödik. Bizti nem vagy vele egyedül nyugi!
2011. aug. 18. 19:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek van a derekán szőr, ha kis pihék akkor ne csinálj vele semmit mert csak rosszabb lesz utána.
2011. aug. 18. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:
De sötét a hajam és látszik. Szóval kb. ugyanaz mint másnak, de másoknak azt néztem, hogy szőke pihéjük van, ami maximum nagyon közelről látszik, nekem meg azért lehet látni.
2011. aug. 18. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem fog borostásodni, mintha borotválnád, nem egyszerre nő vissza, nyugi jó lesz:D
2011. aug. 18. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
én 13 éves lány vagyok ugyanezekkel a gondokkal.van,hogy már sírok is miatta.
2011. aug. 19. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!