Ilyen alakra születni kell? Vagy hogy lehet elérni? (kép)
Nagyon szép vékony a dereka. Homokóra alakja van, de szerintem nagyon szép. Ilyen alakot szeretnék.
Pl. ezen a képen a másik csajnak teljesen más alakja van. Szinte egybe van a dereka a csípőjével, kicsit fiús.
Nekem a kettő között van valahol. Szóval ennyire nincs egyben, de nem is ilyen szép homokóra. :)
Lehet tenni valamit az ügy érdekében? Előre is köszönöm!
Épp azt szeretném elérni, hogy a derekem kisebb legyen, a csípőm meg nagyobb.
Amúgy 162 cm és 51 kg vagyok ami szerintem pont jó. Szépen eloszlik rajtam. Most sikerült híznom, mert csak 43 kg voltam. :S
Szóval meg vagyok elégedve, csak szeretném, hogy szélesebb legyen a csípőm. De én úgy hallottam, hogy ezen nem nagyon lehet változtatni.
Na a lényeg, hogy fogyni nem fogok vagy a kisebb átmérőjű derék csak így érhető el? Mert akkor inkább lemondok róla.
Értem.
Köszönöm a válaszokat!
Amúgy szoktam futni heti 3x és heti 3x úszok is. Mivel fogyni nem szeretnék csak erősíteni szoktam ezen felül. :) (Minden nap. Felváltva egyik nap: comb, felsőtest, másik nap: csípő/fenék, has.)
ez olyannyira homokóra és olyannyira gyönyörű -úgy egybe- hogy erre bizony születni kell! ahogy már írták itt-ott pár centit lehet faragni le és pakolni fel, de a bal oldali lány alakjából soha sem lesz a jobboldali!
amúgy a sorozatban amikor feszülős fekete nadrágot visel és tűsarkú magasszárú csizmát, az no húúúú!
sport-mozgás témakör egyéb kérdések :)
Nekem a kettő között van. :D
Remélem azért az is jól néz ki. Én végül is elégedett vagyok az alakommal. De ha lehetne jobban ilyenné tenném mint neki van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!