Tetszik az állgödröcske? Lehet ilyet műtéttel csináltatni?
szia. figyelj, nyugi! nekem is van meg még szerintem csomó más embernek is, van ilyen műtét. és hogy így őszinte legyek hogy érted azt hogy tetszik? :'D
mármint neked jó? TE jól érzed magad így? vagy csak azért akarsz műtétet mert félsz hogy vajon MÁSOK mit gondolnak? kb 1-2 éve én is tök szégyeltem de kit érdekel? mármint engem az szokott megnyugtatni hogy egy 70 év múlva SENKIT nem fog érdekelni hogy milyen állad volt! meg 8 milliárd emberből kb 10-15 ember fog emlékezzni rád és az álladra! és ha azért aggodnál hogy nem lesz párod akkor azt kell mondjam hogy ha a párod IGAZÁN szeretni fog akkor nem szakítani mert ilyen az állad! ha tényleg szeret akkor elfogadja és szrd le hogy ezek itt mit gondolnak! az a lényeg hogy MAGADNAK felelj meg NE MÁSOKNAK!! ha te így jól érzzed magad akkor fogadd el és élj így! jobb ha most megbírkozol vele és elfogadod és szereted mint hogy megcsináltatod és később meg lehet megbánod mert bejön a "divatba" vagy akkor akartad volna elfogadni magad! az a kérdés TE a SAJÁT életetdet éled ne érezzd rosszul magad pár idióta kommentől vagy pár barom egojától! <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!