Hol lehet pénztárcát venni Tapolcán?
Figyelt kérdés
Holnap lesz a Nagymamám névnapja, és szeretnék neki venni egy pénztárcát, mivel ami most van neki tönkrement. Tapolcán belül szeretnék venni, és lehetőleg maximum 1000-2000 FT értékben, a válaszokat előre is köszönöm.2011. aug. 17. 20:12
1/4 anonim válasza:
kínaiban szépek szoktak lenni :) bár..nem tudom, hogy azok mennyibe kerülnek de sztem max. 2000Ft :))
2/4 A kérdező kommentje:
És ez a "kínai" merre van? :D iszonyatritkán vagyok tapolcán, holnap pont megyek..
2011. aug. 17. 20:20
3/4 anonim válasza:
Tapolcai vagyok, szinte az összes ruhabolt kínai, a főútnál van a Rosmann, az fölött az Áruház...Megint csak a Főútnál van a CBA, és előtte van pénztárca-táska eladó.Nagyon jók vannak.És ha az mögé mész, ott van a Balatan nevű kínai, ott is van pénztárca...Szóval jó sok helyen.Remélem segítettem.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!