1/31 anonim válasza:
Izléstelenül öltözöl.Am aranyos.
2/31 anonim válasza:
Aranyos kislany vagy, meg gyerekesen gizda, de par ev es szepen noiesedsz majd valoszinuleg.
Nem vagyok abban biztos, hogy ez a melltarto/ruha megoldas a korodnak megfelelo.
Mellesleg a feher pant kek ruhahoz egyebkent sem jo.
3/31 anonim válasza:
szerintem aranyos vagy, és egészen szép. tetszik a ruhád is :) csak kár hogy kilóg alóla a fehér melltertó, mert tényleg jól néz ki.
4/31 A kérdező kommentje:
igen ez ilyen hamar kep volt de a pant az lenyegtelen :D
2011. aug. 15. 21:45
5/31 anonim válasza:
Picit többet foglalkozz a tanulással, és kevesebbet magaddal. Helyes kislány vagy, de írni nem tudsz és ez egész életedben ciki lesz.
6/31 A kérdező kommentje:
irni tudok csak most a vakacioban nem nagyon foglalkoztam az irassal :D
2011. aug. 15. 21:48
7/31 anonim válasza:
Hát...kissé fiatal vagy ahhoz hogy így pózolj....és azon gondolkodj vajon mit gondolnak az emberek...jól néz ki de inkább gyerekként ne felnőttködj
8/31 A kérdező kommentje:
akkor teszek fel mas kepet is lassatok hogy igazabol, hogy nezek ki mert ez furcsa kep lett
2011. aug. 15. 21:56
9/31 anonim válasza:
Hogy a te szavaiddal éljek: "jó ez a kép ROLLAD" :D nekem ez a ruci is tetszik de 13nál tuti nm vagy több.
Azt meg ne nagyon hangoztasd hogy a "nyári szünetben nem foglalkoztam az írással" te atyaisten ez egy alap követelmény ez a minimum minimuma.Ebböl is csak az látszik milyen kislány vagy még ugyh fotozkodás helyett inkább egy magyar helyesírási szótárt vegyél a kezedbe.
A kérdésre válaszolva meg szép vagy ez nem is kérdés.Szép hosszu hajad van ezért meg irigyellek.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!