1/23 anonim válasza:
A hajadat egyenesítsd ki és kicsit ritkítsd sztem jobban állna,amugy nincsen veled semmi gáz :)
2/23 anonim válasza:
eléggé erős a szemöldököd,de am nem vagy csúnya:)
10-ből mondjuk 7 pont
3/23 anonim válasza:
nekem is tetszel, aranyos arc...és hajad is jó szerintem, nálam 10/10 :)
4/23 anonim válasza:
Nőről vagy jót, vagy semmit.
...
5/23 anonim válasza:
Végre nem egy pózolgatós agyonvasalt hajú tinip.csa, nekem tetszik a természetességed, szépnek talállak. :)
6/23 anonim válasza:
Igen, csak egyenesítsd ki a hajad.
7/23 anonim válasza:
én azt gondolom h nekem nem tetszel m szerintem csúnya vagy.Egyedül a szemöldököd tetszik mert szép egyenes, lehet vele mit kezdeni...
amugy ,a hajadnak ápolatlan hatása van, nem tetszik az alakod, fogyhatnál és izmosodhatnál, nagy krumpliorrod van.,,stb
19L
8/23 anonim válasza:
őszinte leszek. szerintem egyáltalán nem vagy szép, csúnya vagy. DE! idővel lehet jobb az összkép csak tenni kell érte.
9/23 anonim válasza:
a hajadnak ápolatlan hatása van, és krumpliorrod van, de ezen kívül szép lennél. és fogyhatnál is.
10/23 anonim válasza:
20: 47 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szerintem csúnya vagy..bocsi..és előnytelenül is öltözködsz, a hajad sem áll jól..kicsit jobban odafigyelhetnél magadra, lehetnél ápoltabb, igényesebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!