Piercing szúrás halszálkával?
Figyelt kérdés
Ma ettem halat és arra gondoltam, hogyha lefertőtlenítem akkor azzal átszúrhatnám a fülemet... Szerintetek van értelme?2011. aug. 14. 16:10
1/11 anonim válasza:
Szia! Vagy kivered a fejedből ezt a gondolatot, vagy tollak fuckyeahre!
2/11 anonim válasza:
Inkább vegyél injekcióstű-véget patikában, 20 forint se.
3/11 anonim válasza:
szerintem is menj el a gyógyszertárba
4/11 anonim válasza:
injekciós tűre gondolsz? kb 10 ft. utóirat: a legvastagabbat vedd, hogyha átszúrod, a piercing végét bele tudd tenni a tű végébe, és a tűt kihúzni!
6/11 anonim válasza:
Nem. Injekcióstű-vég. Amikor úgy kértem, hogy injekcióstű, a csaj odaadta az egészet..
7/11 Joy Turner válasza:
Szerintem törd bele a füledbe a szálkát. Tök jó lesz majd......
8/11 anonim válasza:
Szerintem kamu a kérdés. Ennyire ostoba, ennyire IQ-light senki nem lehet, ilyen mértékű esztelenség az írni-olvasni tudóknál nem létezik.
9/11 anonim válasza:
hegyes? akkor miért ne lehetne vele átszurni egy fület?
csináld, de tegyél fel képet arrol h még a füledben van a szálka:)
10/11 anonim válasza:
Te igen hü.lye vagy ! Télen meg gyújtsál be a kandallóba benzinnel . Ez még nem fordult meg a fejedben és lásd milyen jó lenne még a híradóban is szerepelhetnél pár percre .Amúgy csináld meg legalább lesz egy jó és röhögéssel teli napjuk az orvosoknak !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!