Hol találhatnék képeket plázacicákról?
Igazából sokan szépnek tartanak,de úgy gondolom,sosem árt elcsenni pár sminkötletet,valami jó összeállítást,stb.
Nem akarok plázacica lenni,de szerintem jó az izlésük.Leszámítva a szétégetett bőrt és esetleg a szétégetett hajat.Nameg a plasztikát.
Egyépként köszönöm a Te képeidet is,de olyan bamba fejet mint annak a csajnak aki az első képen van ,ritkán látni.
Zimány Linda pedig szerintem nem szép nő,nem is csúnya,de irritáló:D
Az utolsó képen lévő lány öltözéke csinos:)
Zimány Linda minden, csak nem szép.. vagyis az a baj hogy szétvan műtve pár dolog rajta + szétvan sminkelve a feje + a képene egy jó adag photoshoppot is rá nyomnak.. na mondjuk a szépség relatív,kinek a pap kinek a papné...
kérdező: Szerintem nem attól lesz valaki szép,mert "plázacica", azért lesz valaki "szép" mert ápolt, figyel a külsejére, illetve nem sík hülye. nem feltétlen kell szoliztatnia magát niggerre,illetve csomó sminkterméket beszereznie ahhoz, hogy valahogy kinézzen. Ha tényleg bájos arcú lány vagy, nem kellenek ide ezek a képek, hisz az ember lánya úgyis tudja mi a divat manapság (ruhákra értem) Amúgy smink technikákat youtubeon találhatsz (Dorkasminkel) például. Őt nagyon szeretem nézegetni, sok jó információval megáld és praktikákkal :) Amúgy kérlek, ne leszólásnak vedd amit írtam,csak próbáltam jó tanácsot adni :)
Igen,a Dorkasminkel tényleg jó,aranyos lány és hasznos az oldal.Én is szoktam nézegetni hébe-hóba.
De itt gyakorin láttam egy sminket,ami nagyon tetszett és egy plázacicának mondható lányon volt.Gondoltam akad még hasonló:)
Köszönöm a te válaszodat is,nem vettem sértésnek!:)
Én vagyok a 82%-os :D
Az első képen a csajnak tényleg kicsit bamba feje van, de nem az a lényeg, hanem, hogy a szőke "cicababa" a High School Musicalból :d (nem szeretem a filmet, de hirtelen ő jutott eszembe)
Egyébként szerintem Zimány Linda szép. Oké, kés alá feküdt párszor, de szerintem rengeteg ember csak tönkretette a külsejét vele, mert sokkal gázabbul néz ki, mint eredetileg (pl. VV Szandika).
Szóval Z. Linda szerintem még egy jobb eset :D
Hát Szandikánál tényleg jobb:D Egyébként lehet,hogy nem tűnne csúnyának,ha nem lenne ilyen a stílusa.
De én a kicsit karakteresebb arcú nőket kedvelem(nem vagyok leszbi:D),mint pl. Megan Fox,esetleg a nagyfenekű Kim Kardaakárki...bár neki elég nagy az orra:)
Útközben találtam egy oldalt énis,de köszi mégegyszer a komikat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!