Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fontos alapozós kérdés!?

Fontos alapozós kérdés!?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Az lenne a kérdésem, hogy akik használtak már Cecilia alapozót, azoknak mi a véleménye róla? Tudom, aki tud sminkelni, az vacakkal is tud...De mégis érdekelne: könnyen kenhető, foltos lesz tőle az arc, jól fed? A válaszaitokat előre is köszönöm:)

2011. aug. 12. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Én csakis cink-kromátosat szoktam használni, ecsettel felkened aztán csokolom :D
2011. aug. 13. 03:03
 2/4 A kérdező kommentje:
"Vicces" vagy;) ha-ha-ha
2011. aug. 13. 13:17
 3/4 anonim ***** válasza:

"Tudom, aki tud sminkelni, az vacakkal is tud"

Hát, nem éppen. Mert, ha vacak az alapozó, magyarán csomós, ragad és még sorolhatnám, akkor nem lehet vele normálisan sminkelni. Igénytelen lesz. Én sminkesnek tanulok, szakmai szemmel ez a véleményem.

Hidd el, ne az alapozón spórolj, mert ez a valami szerintem 300 ft körüli árkategória. Én egyszer kipróbáltam egy 100 ft-os boltban, inkább nem kommentálom. Meg az összetevőket sem O.o Nem mindegy, hogy mit kensz az arcbőrödre...

2011. aug. 13. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az utolsó választ:)

Nem akartam spórolni kozmetikumban, nem tudtam, hogy ilyen olcsó. Minden sminkem márkás szemfestéktől kezdve a krémeken át a szájfényekig, rúzsokig. Az áráról nem tudtam semmit, azt sem tudom tulajdonképpen, hogy hol lehet venni:D (csak olvastam róla más oldalakon is, és érdekelt volna, hogy itt mit gondolnak róla) Máshol olyat is olvastam, hogy régen ez milyen felkapott "márka" volt és stbstb...

2011. aug. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!