Fiúk! Mi a véleményetek a festett vörös hajról, ha egy olyan lány viseli, aki szép is vele/jól is áll neki?
ilyesmi vörösre gondolok:)
/ne higyjetek nagyképűnek a kérdés miatt, de tényleg nagyon jól állt nekem a vörös haj, és sokkal szebb voltam vele, mint az eredeti hajammal (és) azért tettem fel a kérdést, mert sok helyen azt hallottam, hogy a pasik undorítónak találják a (festett) vörös hajat, illetve az a 'sorrendjük', hogy 'szőke-fekete-barna-vörös' .. ></
Jézus most mért kell szindni a "festett szőkéket"?:D Most komolyan általánosítani kell és a szőkéket szandikához meg ezekhez hasonlítani?:S
Én ismerek nem is egy okos szőkét és felháborít amit itt összehordtok.
Ti sem azért lesztek okosok mert barnák vagytok jajj istenem már évekkel ezelött lejárt ez a szőkézés jó lenne felnőni.
Akkor ennyiből most minden vöröst boszorkánynak kéne nézni?-.- NAh ugye hogy nem.
És az meg egy nagy hülyeség hogy mindenkinek az a haj szín áll jól amivel megszületetett, elvétve ha igaz ez az állítás.
És a kérdező is egy "festett" hajról beszél akkor most ő is buta lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!