Szép? Csúnya? Vélemény?
Figyelt kérdés
Ilyet akarok a feneke fölé, azaz a szárai a fenekemre lógnának2011. aug. 11. 22:19
21/27 anonim válasza:
tegnap 22:59
Én 4x csináltam, az utolsót kb 6 éve. (Igaz, nem maradtak meg csak 1 hónapig, begyógyultak...)
De nem kaptam vérmérgezést, szóval... nem kell játszani az agyad ezzel a hülye oldallal, aki ezt a szart linkeli, okoskodni akar mindig, de nem jön össze...
22/27 anonim válasza:
ba**ki, legyengültem.miez?ez tetkó? aahh..alig bírok irni, legyengültek a kezeim. ezundorító:S a pasijaid ha nem morbidok, biztos nem fogják megfogni a fenekd.bocsi,tetszik a masni,de ez az ötlet nem igazán!
24/27 anonim válasza:
Ez most vér vagy micsoda? Undorító
25/27 A kérdező kommentje:
hát ha begyógyul nem így fog kinézni :D
2011. aug. 12. 11:51
26/27 dirtboy válasza:
ez még begyógyulva is gáz,sokkal több csávónak jön be a sima tetkós sőt tetkó nélküli szép női fenék mint egy ilyen vagdosott aztán beforrt izé,ne csináld meg semmi értelme és nem is mutat jól később sem
27/27 anonim válasza:
azt hiszem nem fogsz így vigyorogni, mikor majd csinálják:DD
csak gondolj bele...nyúzás, te nem vagy kerek, és ez nagyon gusztustalan. Ráadásul a fenekedre...aztán ne gyere ide kérdezősködni, hogy vérmérgezést kaptam jajj mi lesz velem?!:D
nekem is van 2 tetkóm, de ilyet csak beteg emberek csináltatnak, és a legtöbben undorodnak a nyúzástól! Ezt jól gondold át..
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!