Hogyan "varázsoljak" nyári hangulatot ezen kívül magam köré?
Szóval egy szép ujjatlan szürke, nagyon kivágott felső lesz rajtam és egy fekete farmernadrág.Ez nem túl nyárias, de esti program lesz 1 hét múlva, és nem akarok majd megfagyni éjfél után.Ez a két dolog már biztos mert nagyon jól áll rajtam.
Kiegészítőnek ezüst nyaklánc, és egy csilli-villi ezüstös vastagabb karkötő lesz, ez is 100%.
Mivel tudnám visszahozni a nyár hangulatát a megjelenésembe?
Színes körömlakk?Élénk szájfény és bronzosító?Édeskés-gyümölcsös parfüm?Fehér lapos sarut, vagy magassarkú barna cipőt vegyek inkább?(a magasat előnyben részesítem mert alacsony vagyok, és valahogy jobban tetszik a szerkómhoz)
Várok tippeket sminkre, és hajviseletre is.Meg mindenre:)
(vállig érő barna hajam van, kék szemem, és elégé barna a bőröm)
Köszönöm.
Szerintem vmi nyárias parfüm:) A barna cipőt nem tudom ehhez elképzelni...de ha szerinted az jobban megy hozzá, akkor húzd azt.
A hajad pedig szerintem hullámosítsd be, ha jó áll, és legyen leengedve, vagy félig feltűzve vhogy.
A színes körömlakk szerintem nem jó ötlet:)
Köszönöm:)
Igazi nyári sminek fogok készíteni rózsaszín ajkakkal, és barnás kékes szemmel mivel a kék szememhez nagyon szépen illik.PArfüm igazi gyümölcsös édeskés lesz.
A hajamat még kitalálom sztem egyenes lesz és lehet tűzögetek fel belőle, vagy hajpánt, vagy az elejét kifelé göndörítem:)
Majd meglátom még.
De köszi még 1x:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!