Mi a véleményetek rólam? (képek lent)

az arcodon látszik hogy 15 vagy,de testeden nem.
bár még sokat fog változni.
a stílusod nem jön be.
rakj még képeket.:)

szép az arcod:) és a hajd is nagyon jó.
nekem igazából a tested nem jön be.
az esküvős képen,az a ruha az nagyon előnytelen. mintha egy zsákba bujtál volna,mintha csak rád lenne dobva. szerintem vegyél kicsit feszűlősebb ruhákat,mert ahogy látom nem vagy kövér... szerintem a testeddel se lenne baj,ha olan ruhákba járnál ami picit kiemeli mondjuk a mellett,a tested...
a masodik kép az a poló, cseréld le az ilyen mesefigurás dolgokat,már kezdesz felnőnii... mondjuk nem is lenne baj vele,mármint a figurával rajta,ha más lenne a szabása...
szóval rajtad múlik,hogy hogyan lássák a tested,vagy hogy többnek,vagy kevesebbnek tűnsz a korodnál.

Az esküvős képen vagy a legszebb, jól áll az a ruha, a stílusod viszont nem tetszik.
16/L

háát...az első képen nem tetszik a hajad,kivéve a színe!!!:)
azt hiszem a többin átlagosnak mondható vagy,DE!!!:)
azon az esküvős képen állati szép vagy,szerintem!!!!:)az arcod ezen a legszebb,és a szemed is nagyon szép!!!!(és plusz pont,hogy feltűzted a hajad);)
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!