Milyen vagyok így? Fogyás után?
EGYSZER MÁR FELTETTEM A KÉRDÉST, CSAK MOST MÁSIK KÉPEKET CSATOLTAM!
Most fogytam 13-15 kilót-szeretnék még kb. ennyit. kíváncsi vagyok, hogy most per pillanat így milyen vagyok. bírom a kritikát, csak lécci ne trágár meg sértő módon mondjátok!
köszi!
egy 10es skálán hogy értékeltek?
hajam?
amúgy, én ezt nem értem...elsőre másik ruhásat tettem fel, az sem tetszett...mondja már meg valaki, hogy mit vegyek fel, amiben nem szól meg senki??? kb. 2 percig volt rajtam, amíg képet csináltam...:S
Gratulálok a fogyáshoz :)
Szerintem nem rossz az alakod, csak próbáld meg megtartani ezt a súlyt. Amúgy a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben.
10/7-es vagy szerintem. ;)
Szép munka csak így tovább ,viszont előbb utóbb lesz egy szint ahonnan csak mozgással tudsz majd fogyni szólok előre.
Nos ,mivel a ruhatárad egy részét úgyis le kell cserélned a fogyás miatt ezért erősen javaslom mert borzalmasak.
10-es skálán ez sajna még csak 3,8 a saját női mércémen alapján,de az öltözködést nem értékeltem mert borzalom:D
üdv
18/F
az első kérdéshez fekete ruhás képeket tettem fel, ott meg az nem tetszett:)
amúgy belinkeltem őket, nézzétek meg azokat is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!