Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen vagyok így? Fogyás után?

Milyen vagyok így? Fogyás után?

Figyelt kérdés

EGYSZER MÁR FELTETTEM A KÉRDÉST, CSAK MOST MÁSIK KÉPEKET CSATOLTAM!

Most fogytam 13-15 kilót-szeretnék még kb. ennyit. kíváncsi vagyok, hogy most per pillanat így milyen vagyok. bírom a kritikát, csak lécci ne trágár meg sértő módon mondjátok!

köszi!

egy 10es skálán hogy értékeltek?

2011. aug. 9. 22:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

hajam?

amúgy, én ezt nem értem...elsőre másik ruhásat tettem fel, az sem tetszett...mondja már meg valaki, hogy mit vegyek fel, amiben nem szól meg senki??? kb. 2 percig volt rajtam, amíg képet csináltam...:S

2011. aug. 9. 23:40
 12/21 anonim ***** válasza:
Ezek a ruhák iszonyú előnytelenek! Ha csak ilyen cuccaid vannak, cseréld le a ruhatárad, mert ezekben - főleg a fényesben - sokkal többnek tűnsz, mint amennyi lehetsz. Előnyös öltözködéssel csodákat érhetnél el, de egy feszesítés azért ráférne a karodra.
2011. aug. 9. 23:43
 13/21 A kérdező kommentje:
2011. aug. 9. 23:44
 14/21 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem hány éves vagy? Aztán adhatunk tanácsot ruhaügyben mert ez így borzalmas:D
2011. aug. 9. 23:48
 15/21 anonim ***** válasza:
Még 8-10kg, szép eredmény, hogy eddig ennyit fogytál! Nem bántásból mondom, de például ahhoz a csipkés piros felsőhöz sem a súlyod, sem a korod (már ahogy a képek alapján saccolni lehet) nem megfelelő.
2011. aug. 9. 23:57
 16/21 anonim ***** válasza:
29%
A ruháid kritikán aluliak. Bőven kellene még fogynod. Lógnak a melleid. Még bottal sem piszkálnálak meg, ha nagyon őszinte akarok lenni.
2011. aug. 9. 23:58
 17/21 anonim ***** válasza:

Gratulálok a fogyáshoz :)

Szerintem nem rossz az alakod, csak próbáld meg megtartani ezt a súlyt. Amúgy a lényeg, hogy te jól érezd magad a bőrödben.

10/7-es vagy szerintem. ;)

2011. aug. 9. 23:58
 18/21 anonim ***** válasza:

Szép munka csak így tovább ,viszont előbb utóbb lesz egy szint ahonnan csak mozgással tudsz majd fogyni szólok előre.

Nos ,mivel a ruhatárad egy részét úgyis le kell cserélned a fogyás miatt ezért erősen javaslom mert borzalmasak.

10-es skálán ez sajna még csak 3,8 a saját női mércémen alapján,de az öltözködést nem értékeltem mert borzalom:D

üdv

18/F

2011. aug. 10. 00:14
 19/21 anonim ***** válasza:
én már láttam sokkal dagadtabb nőt is nálad, gratulálok a fogyáshoz! tényleg olyan ruhákat kéne hordanod,amik előnyösek az alkatodhoz(pl.fekete színűek,nem csillognak,és nem feszülnek rajtad) és 10 skálán,szerintem 7-es vagy :)
2011. aug. 10. 08:25
 20/21 A kérdező kommentje:

az első kérdéshez fekete ruhás képeket tettem fel, ott meg az nem tetszett:)

amúgy belinkeltem őket, nézzétek meg azokat is!:)

2011. aug. 10. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!