Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csini ez a csaj? Mi a velemenyed?

Csini ez a csaj? Mi a velemenyed?

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 9. 19:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
csinos hát,viszont az igaz,h mű
2011. aug. 9. 21:24
 12/17 anonim ***** válasza:
csinosnak csinos,de olyan,mint egy Barbie
2011. aug. 9. 21:42
 13/17 anonim ***** válasza:
Maradjunk a sunázható és műnél.
2011. aug. 9. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:

nagyon szép és nagyon mű, főleg, hogy ázsiai lány...

a haja festett meg szerintem az póthaj, sok a smink is meg szerintem a melle sem igazi.

de ettől függetlenül szép, és végülis nem természetes, de attól még lehet valaki csinos.

2011. aug. 9. 22:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy ti hogy látjátok, hogy sok a smink rajta, attól, hogy hangsúlyosak a szempillái, még nem biztos, hogy műszempillák, elég szépen ki lehet egy jobb minőségű spirállal emelni őket...amúgy szerintem csinos, tudja, hogy mi áll jól neki, ha póthaja van, akkor az nagyon szépen meg lett neki csinálva, mert teljesen egybeolvad a sajátjával. Szerintem csinos, tudja, hogy mi áll jól neki, és ezt ki is használja.
2011. aug. 10. 10:06
 16/17 anonim ***** válasza:
Bocsi az ismétlésért, nem figyeltem. :)
2011. aug. 10. 12:27
 17/17 anonim ***** válasza:
Ennek milyen teste van te jóó isten...oké, hogy műmell, de ez tökéletes szerintem. 19/L
2011. aug. 11. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!