Hegyes vagy "kocka" köröm tetszik nektek jobban?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 14:34
11/19 Joy Turner válasza:
Pont, hogy a kocka köröm nem áll tömzsi ujjakhoz, mert még tömzsibb lesz. Amúgy hegyes. Sokkal kényelmesebb.
12/19 anonim válasza:
A kocka eddig mindig bejött..:) nagyon szép,tényleg mindenkinek jól áll...a másik a mandula:) azon felül,hogy nagyon esztétikus,természetes megjelenést ad ebben a fajtában bátran vállalom be a fehér résznél a színes zselét(pink,türkiz,lila):)
14/19 anonim válasza:
kockakockakocka (L) :D
eddig mindig az volt, a hegyes nem tetszik, a mandula szerintem túl 1xű.
15/19 anonim válasza:
nekem mind3-om tetszik. (:
bár hegyesből vannak azért határok.
17/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, felpontoztam mindenkit.
Igazából hétfőn megyek körmöshöz, és nem tudok dönteni milyen legyen..Nekem nagyon tetszik a hegyes is és a kocka is. (a mandula nem..:/)
de majd hétfőig megálmodom:)
2011. aug. 11. 21:45
19/19 anonim válasza:
Mindkettő!Csak munkám miatt kockával könnyebb dolgozni így az van! Bár következő hegyes lesz! Nem az a brutális nagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!