15 évesen szemöldökszedés?
Figyelt kérdés
már rég kiszeretném szedetni a szemöldököm. Holnap megyek kozmetikushoz arc tisztításra és gondoltam kiszedetem. Anya viszont azt mondja hogy ő megbánta mert állandóan szedni kell, és hogy én is meg fogom bánni. 15 évesen korai?2011. aug. 8. 22:26
11/16 A kérdező kommentje:
szerintem is nagyon csúnya a túl vékony szemöldök. azt mondom majd a kozmetikusnak hogy igazítsa csak meg. (:
2011. aug. 8. 22:49
12/16 anonim válasza:
juuuj mi van abba én már 11 éves korom óta csinálom juuuj ugye hajat azért mosol??
13/16 anonim válasza:
12 éves korom óta szedem. És az én anyámnak semmi baja nem volt vele. Nem értem mit lehet ezen megbánni, hisz egyáltalán nem olyan mintha borotválnád, szóval nem lesz tőle erősebb a szőr, sőt pont hogy idővel ritkulni fog. Mit lehet azon megbánni??
14/16 anonim válasza:
14 éves vagyok, én is szedetem. Nem a kor számít, van akinek eleve vékony a szemöldöke 20 évesen is, de pl. osztálytársam már 11 éves kora óda szedi, mert szinte össze volt nőve.
15/16 anonim válasza:
igen, tényleg nagy probléma, hogy kb. heti 2x3 percet rá kell szánni erre, baromira meg lehet bánni. anyukádnak üzenem, hogy ez az igényesség alapfeltétele, hiába nem kéne semmit csinálni, brezsnyevszemöldöke lenne. amúgy én is 13 éves koromban kezdtem szedni kb.
16/16 anonim válasza:
én jó rendesen elkurt@m 12 éves koromban, végre visszanőtt, úgyhogy még suli előtt kiszedetem formára kozmettel. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!