Csajok! Ti felturbózzátok magatokat?
Figyelt kérdés
Gondolok itt pl. műszempillákra, póthajra, sok smink, esetleg színes kontaktlencse stb.2011. aug. 8. 19:54
11/13 anonim válasza:
Hajfesték és minimális smink - spirál, és ha kell, korrektor és alapozó. Ennyi. És nem tudom, mennyire számít "felturbózásnak", de tetovált a szemhéjam.
22L
12/13 anonim válasza:
Napi szinten nem használok ilyeneket, értsd pl. suliba mert túl macerás lenne, egyszerűen csak kihúzom a szemem és kész, de egyébként ha szeretnék kiöltözni akkor igen, nekem a stílusom része.
13/13 anonim válasza:
Nem szeretek sminkelni, mert miatta kések el mindenhonnan. Igaz, most nyáron nem sminkelek, mert lefolyik. :D Utálom a meleget, ilyenkor keveset is vagyok kint.. :D
Tél, ősz az amikor végre sminkelhetek. :) Muszáj, mert egyébként csúnya az arcom, és úgy el tudom viselni magam, ha tükörbe nézek :D sokat segít rajtam.
Volt póthajas korszakom is. :))) (nem miszpunci, hanem ilyen scene izé voltam :DDDDDDDD) :D de már kinőttem :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!