Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A tetoválásomon akar kijönni...

A tetoválásomon akar kijönni egy pattanás, mit tegyek?

Figyelt kérdés

A hátam közepén van egy tetoválás, éreztem valami dudort ott, rendesen meg is ilyedtem. De aztán megnéztem a tükörben, és egy pattanás akar kijönni ott. Mit tegyek? Lehet hogy hülye kérdés, de ugye nem lesz semmi baja a tattomnak?

L/18

2009. ápr. 10. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nem elsz, ne aggódj.Én nem is kenném semmivel a helyedben, pár nap alatt szépen elmúlik.Ne kapard és ne nyomkodd, mert csúnya marad a helye.Hagyd a természetet dolgozni:)
2009. ápr. 10. 10:55
 2/4 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2009. ápr. 10. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem se csinálj vele semmit, majd elmúlik.

Új a tetoválás? Mert akkor tegyél úgy, mintha a patti ott se lenne. Ha elmúlt nézd meg, a helyén nem lett-e a más a tatto, ha igen az nagyon pici hely max visszaszaladsz a szalonba.. de erre nem lesz szükség.

Ha régebbi a tetoválás, akkor esetleg időnként lefújhatod a pattit dezodorral. Mivel gondolom nem nagyon férsz hozzá... az szárítja és picit csípi is, gyorsabban múlik.

De nem kell vele foglalkozni, magától is rendbe jön.

Azért figyelgesd, hátha ez másfajta pattanás lehet a tetoválás miatt jött ki és akkor orvoshoz kell majd fordulni, de nem akarlak ijesztgetni nem hinném, hogy ez a helyzet.

2009. ápr. 10. 15:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Dezodort a pattanásra? nehogy fújj rá. Ne csinálj vele semmit, a hátad közepén úgyse látja senki:D
2009. ápr. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!