A tükör vagy a fénykép mutat rólam 'igazi' képet?
szerintem tök mind1.
apukám arca élőben elég "szép" ha mondhatom ezt egy férfira...
képen eltorzul az arca és tükörben sem olyannak látom mint amilyen valójában..
a barátnőmet meg ugyanolyannak láttam élőben és tükörben is, képen viszont kicsit másnak.
magamat meg néha nem pontosan ugyanolyannak látom fotón meg képen, viszont amikor levideóztam magam ugyanolyan voltam mint tükörben.. nem tudom mi az igazság de nem hiszem hogy a tükörből "egy másik arc" nézne vissza :)
Élőben úgy nézel ki és mások is úgy látnak,mint,ahogy te látod magadat a tükörben.
Az lehet,hogy fordított képet ad de gondolj bele a veled szemben álló másik ember is fordítva lát téged...egyébként én már kérdeztem a szüleimet kíváncsiságból és mondták,hogy úgy nézek,ki a valóságban,mint a tükörben és én is úgy láttam őket a tükörben,mint ahogyan a valóságban néznek ki.
A kép az már kicsit csal,mivel függ a kamera minőségétől a fényektől meg minden hülyeségtől és,ha selfiezel akkor ott is fordítva látod magad,tehát max ha a tükör felé tartod a kamerát,akkor láthatod magad kívülről,de az már csalás,mivel egy mesterséges lencsén keresztül látod magad és nem pedig a saját szemeiden keresztül,más emberek sem telefonon keresztül fognak figyelni téged az az a tükör mutat igazi képet és,azért látja mindenki szebbnek magát a tükörben,mert a telefon kamerája az akkor is csak egy kamera.
tükör: szubjektív képet mutat
fotó: objektív képet mutat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!