Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Az nagyon gáz, ha így fényképe...

Az nagyon gáz, ha így fényképezem le magam?

Figyelt kérdés
Szóval 18 vagyok, és van egy plüss macim, amit az egyik barátnőmtől kaptam, nagyon gáz, hogy azzal fényképezem le magam, és beállítom profilképnek? Alapból szerintem nem lenne gáz, de egy 18 éves lánynak?
2011. aug. 6. 15:26
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
facebookon már semmi nem gáz, olyan alja dolgok vannak ott.
2011. aug. 6. 15:28
 2/7 anonim ***** válasza:
92%
Szia, szerintem nem gáz, csak ne legyen olyan tipikusan tinis beállás, ne csücsöríts, ne pucsíts! Szerintem az úgy aranyosan néz ki, ha átöleled a plüssöt, és szépen mosolyogsz. :)
2011. aug. 6. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. :) Nem, nem ilyen csücsörítős képre gondoltam, csak valami egyszerűre. :)
2011. aug. 6. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos, nem gáz :)
2011. aug. 6. 16:19
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem pár hónapja a 25 éves (nemmeleg!) fiú ismerősöm tett fel egy plüssmacis képet, tök aranyos volt.
2011. aug. 6. 17:25
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. :)
2011. aug. 6. 19:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Sztem úgy kéne h a fél kép legyen a maci fél kép te mintha ő nagyobb lenne mert közelebb van.
2011. aug. 7. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!