Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyen ez a köröm? Tetszik?...

Milyen ez a köröm? Tetszik? (saját)

Figyelt kérdés
[link]
2011. aug. 5. 21:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
6%

én műkörmös vagyok, láttam már csúnya körmöket, de így közelről ez nagyon randa. Mert:

Formázás: most ez mandulaalakú vagy kocka akar ez lenni? mert ez a kettő ronda változata. Ha kocka akkor először formázd teljessen kockára és utána a szélét enyhén formázd de látszódjon hogy kockáról van szó vagy sem. Ha ez a valami mandula alakú akart lenni akkor formázd meg rendesen legyen íves, formázd a reszelővel, de ennek a formája rusnya. A hoszzúságát és hogy mennyire egyenlete ahhoz meg kellene néznem és így nem látom, és azt se hogy mennyi zselével vontad be, mert ahogy nézem az van rajta. Azt úgy tudod megnézni hogy a kezedet a szemed magasságába rakod, és megnézed hogy egyenletes e olyan e mint a saját köröm a cél a természetesség. A minta is nagyon csúnyán lett megcsinálva...ami egyedül szép az a körömállásod, használd ki, de ezt ami most van rajta távolítsd el.

2011. aug. 5. 22:06
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó! Hozzád se mennék körmöt csináltatni. Iszonyat bunkó stílusod van.

Kérdező, nem rossz ez a köröm. De még van hova fejlődnöd. Főleg a fehér résznél látszik, hogy nem egyenletes a festés. Nekem elsősorban ez tűnt fel. Amúgy ügyes vagy.

2011. aug. 5. 22:10
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

48%

Ne haragudj, de nekünk az volt az első amit megtanítottak, hogy szakmeberként nem vagyunk semmivel sem többek a másik embernél. Látom nálad a szakmai alázat nem mond semmit.

Rettentően lekezelő a stílusod. Ha a vendégeid előtt nem így viselkedsz, akkor viszont kétszínű vagy. Nem tudom melyik a jobb, de nagy ívben kerülöm az ilyen embereket...

2011. aug. 6. 10:19
 14/17 anonim ***** válasza:

A kidolgozása nem szép.

22L

2011. aug. 6. 14:31
 15/17 anonim ***** válasza:
nem tetszik
2011. aug. 6. 16:56
 16/17 réksp ***** válasza:
100%
Te körmös csaj egyetértek hogy lehetsz ilyen bunkó paraszt,neked más képességeid vannak lehet te 100 jobban tudnád megcsinálni de ő nem ezért minek kell bántani lehet ő meg ezt tudja....hol él te ?szerintem valami könyvbööl irogattál mert biztos nem vagy körmös de ha mégis nem a természetedért mennek az emberek hozzád ! ahhoz képest milyen nehéz egy ilyet megcsinálni nagyon jó lett!Igaz nem olyan precíz mint ha egy körmös csinálta de elmondhatod hogy te csináltad és szerintem megdicsérnek majd
2011. aug. 8. 11:12
 17/17 réksp ***** válasza:

meg saját magadnak

tetszen ne másnak

2011. aug. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!