Tényleg dagadt vagyok? :S
Nem értem miért tetted fel a kérdést ha szerinted nem vagy duci...a dagadt meg nem itt kezdődik.
ha rendesen elkezdesz sportolni lemegy az a kis felesleg és tök jo alakod lesz.
Ha tényleg 40 kg vagy, akkor nem lehetsz túl magas, 150-et sem éred el szerintem.
Dagadt nem vagy, inkább tömzsi.
ma 16:36
Te meg fordulj fel, komolyan...
Ránézésre senkiről nem lehet eldönteni, hogy mit eszik, meg mit csinál... (helytelen táplálkozás és mozgásszegény életmód lehet, de ehhez bőven nem kell Mc Donalds, Chips, meg egész nap tv, sajnos sokkal kevesebb dolog is elég hozzá...)
Férfi lennél, le se köpnéd? Ne félj, én téged simán, ha szembe jönnél velem, férfiként, és nőként is.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:36
Ezen egy órát röhögtem :DDDDD
Tényleg nem sok látszik, de szerintem jól nézel ki.
Egyébként elég szubjektív, hogy jól nézel-e ki, de mondom, nekem kifejezetten tetszel. És ezzel szemben lesz, aki akár dagadtnak is nevez. Tudom, mert ismerem az embereket.
De nekem bejön az alakod, a volt barátnőmnek is hasonló volt. Bár ezt a 40 kilót nem hiszem el, mert a volt barátnőm 50-52 kiló volt, és 150-152 (!) centi. És mondom, nagyon hasonlóan nézett ki.
Kérdés az, hogy jól érzed-e magad így. Ha igen, nem kell változtatni. Ha nem, akkor változtass. De egyben biztos vagyok, hogy nem ezen fog múlni, hogy tetszel-e az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!