Mit lehet tenni a lógó mell MEGELŐZÉSÉNEK érdekében?
+ kérdések:
- igaz az, hogy a kis mell kevésbé hajlamos a lógásra, mint a nagy, vagy ez csak egy urban legend, amivel a kis mellűek vigasztalják magukat?
- mi a helyzet a melltartóval? egyik helyen azt írják, hogy attól lóg, ha nem hordjuk, a másik helyen meg azt, hogy akkor fog lógni, ha hordjuk. öntsünk tiszta vizet a pohárba!
- sportolok (futok), gondolom, ez nem tesz túl jót neki. a sportmelltartó elég védekezés, vagy van még esetleg más praktika?
Hangsúlyozom, egyelőre csak megelőzésről van szó, hálistennek még nem vagyok érintett, de nem akarom megvárni, míg megereszkednek.
1. szerintem nem igaz, minden mell ugyanúgy lóghat
2. ha nem hordod akkor lesznek lógó tőgyeid
3. elég védekezés a sportmelltartó
Akkor jobb, ha itthonra is veszek melltartót?
Mert mostanában nem nagyon csinálok semmit, kertészkedéshez, főzéshez, itthonléthez pedig nem szoktam felvenni. Ezek szerint kellene?
A kis mell kevésbé hajlamos a mérete (vagy épp a nem mérete) miatt lógásra.
A neked megfelelő melltartóról azért fújnak annyit, mert az tartja meg normálisan a melleid, attól marad a helyén és ezzel előzheted meg a lógást, tehát nappal hordd, éjjel ne.
Ha nem érzed, hogy túlságosan ugrál, akkor teljesen elég.
Beszarok a kis 15 éves hogy osztja az észt, neki nem lóg a melle, nahát :DDDD
Hogy ON is legyek: jó (!) melltartót ajánlott minden nap hordani. Sportoláshoz sportmelltartó, este hideg-meleg váltózuhannyal rásegíthetsz. A szőlőmagolaj is feszesít, de ha nem lóg még, akkor megelőzésnek a többi is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!