DR.senkiházi kérdése:
Mi a véleményetek rólam, hány évesnek nézek ki?
Figyelt kérdés
Általában az embereknek az jön le,hogy én nagyképű vagyok,de nem értem miért,na mindegy,kérlek írjatok kort/nemet
Előre is köszönöm.
Íme a képek: [link] (ez picit régebbi)
2011. aug. 4. 13:20
11/23 anonim válasza:
WOW nekem olyan, mintha 3 különböző csajszi lenne a képeken! Szép vagy, cuki vagy, norminak tünsz, szimpi vagy! :) 27L
12/23 A kérdező kommentje:
köszi szépen,aranyos vagy :))D:
2011. aug. 4. 14:07
13/23 anonim válasza:
szép vagy :) egyáltalán nem öltözködsz hülyén, DE vedd ki a pc-t mert nagyon elcsúnyítja a szép kis pofid :(:(:( 18/L
14/23 A kérdező kommentje:
már mondták már páran,hogy ki kéne venni :/
lehet,hogy kiveszem
2011. aug. 4. 14:12
15/23 anonim válasza:
szerintem is vedd ki a piercinget:)amúgy szép vagy!
16/23 A kérdező kommentje:
köszönöm,nagyon aranyos vagy
2011. aug. 4. 14:40
17/23 anonim válasza:
A másodikon kifejezetten tetszik a fürdőruhád színe! :D
A pc szerintem sem áll neked jól (bár szerintem az nem sok embernek áll jól..)
Egyébként egyáltalán nem vagy csúnya, olyan átlagosan szép vagy, nekem hiányzik az a valami, amitől tényleg szépnek látnálak. (:
18/23 anonim válasza:
És a számomra legfontosabbat kihagytam, hogy nagyon jó ha valakinek változatosak a képei és nem minden ugyanúgy, ugyanolyan szögből vigyorog.
Tehát.. semmi baj veled és még hozzáfűzném, hogy egy-két évvel fiatalabbnak néztelek a valódi korodnál. (:
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy :))
2011. aug. 4. 15:09
20/23 anonim válasza:
a 2. képen a szemüvegeden ha jól látom folyékony férfiasság van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!