Mit gondoltok erről a testről? (női-képpel)
Figyelt kérdés
Akár kritikát is írhattok ha nem tetszik valami.
Csak őszintén :)
Pontozhattok is.
Tetszik az alakja?
Hány évesnek tippeled a viselőjét?
2011. aug. 3. 16:15
11/19 anonim válasza:
nekem úgy tünik rossz a tartásod.
Kicsi a melled és a csípőd sem tetszik,de gondolom még nőiesedni fogsz.
Szedj fel pár kilót és sportolj,hogy ne legyen planty a tested.(most nem az,csak nehogy a kilók a pocakodon landoljanak)
kb 16 éves lehetsz.
10/6-7
12/19 anonim válasza:
Hasonló alkatom van, bár a lábaimat nem tartom ilyen szépnek és nekem tetszik az alakod, kb. 15-17 lehetsz.
13/19 anonim válasza:
Szerintem 15-16 éves,szép vékony,a lábai nagyon formásak,viszont egy kis sport azért tényleg nem ártana,hogy tökéletesítsük ami van!
14/19 anonim válasza:
14-16 éves lány lehetsz. a melleid tényleg kicsik, a lábaid szépek, szerintem olyan alacsonyka lehetsz, a tartásod tényleg nem a legjobb, az alakod meg olyan 10es skálán nálan egy olyan 7es! sportolj, fuss hogy jobb alakod lehessen, látom a kilókkal nincs problémád, tartsd ezt a formát és úgyis jó!:) összeségében olyan 6- pont az egész! bár még az arcot nemláttam(:
15/19 anonim válasza:
vékony kislányos test. nincs vele semmi gond, 17 körülire tippelnék.
16/19 anonim válasza:
16 ev. A labad, habar sokan dicserik, szerintem nemi sportert kialt, mert ez igy eleg gyengusz. A sport a tartasodon is segitene, mert kicsit gorbe. Most meg szep vagy, de 15-20 ev kozott oszehozott anyag az egesz hatralevo eletedet befolyasolni fogja, ha nem sportolsz, ennel csak roszabb lesz a helyzet.
17/19 anonim válasza:
ki vagy te? Valami darabolós gyilkos? Ki ez a ringyó? Hagyad már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!