Hogy tereljem el a figyelmem saját magamról?
A sulyod az nem olyan tul sok !!!
sok gyumolcsot egyel sok zoldseget es jarj el rendszeresen konditermekbe!!!
nezzd meg lathato lesz az eredmeny par heten belul!!
Boroddel menj el kozmetikushoz hogy tisztiotsa ki es aztan mar te is tisztithatod otthol magadnak :)
vegyel egy tisztito clean&clear zselet olyan kis darabkakkal benne ami jol kitisztitja a porusokat... es meg vegyel egy arctonikot.. aztan ha megis kijonnek a pattanasok akkor kamillas teat fozzel es parologtass.. ekkor kitagulnak a porusaid es aztan konnyen kinyomhatod a pattanasokat anelkul hogy hege maradna!!!
ha nem szeretsz az utcan mutatkozni..
akkor tegyel fel egy kis natur sminket az megoldja azt hogy bamuljanak!!
kis alapozo szempillaspiral kis szemhely festek es kis puder.. es nem fognak latszani a pattanasok.. ha kijon ram par es nem mult meg el nekem is ez a vegso megoldasom.. legalabb ne latszodjanak :P
aztan meg keress magadon olyat ami tetszik..
pl a hajadat rakj fel kis gyongyos vagy koves vagy masnis hajpantot es akkor tedd a hangsulyt a szepen csillogo hajadra!!
vagy kis dekoltazsos poloval kicsit mutassd emg a cicijeidet:)
amugy meg oltozz batran abba amibe jol erzed magad..
divatosak msot pl a lila kis altletak (toppok) amibol pl bovebbet valasztassz nagyon jol fog mutatni!! nadragbol elonyos a fekete mivel az karcsusit :P
egy kisebb magassarkuval pedig meg hosszabbnak kicsit vekonyabbnak is tunhetnek a labaid :)
szerintem midnent megoldhatsz!!
sot lehet semmi problema nicns veled csak kicsit eltulzod!1
nyugi en is ilyen vagyok
midnenki azt modnja jol enzek ki szep vagyok..
de en akkor is azt altom magamon hogy alapozo nelkul nem szeretem a borom olyan csunyanak tartom... aztan en is csak a kis felesleget latom meg magamon.. szoval ezzel minden no kuszkod !!
sot felnezek azokra a lanyokra akik azert szepnek tarjak magukat meg ha nem is azok es van onbizalmuk !!!
ha akarsz meg beszelgetni nyugodtam megirhatod az msn cimed es emg dum !
es fel a fejjel hidd el bomba no leszel !!!
puszii
Szia, jól gondolom, hogy tizenéves vagy?
Ebben a korban én is bizonytalan voltam magamban, pedig ma átlagon felül jó nőnek tartanak, és akkor is kb. ugyanígy néztem ki.
Először is azt tanácsolom, ne tedd tönkre az életed a külsőd miatti őrlődéssel, ne tölts órákat öngyűlöletben a tükör előtt, ne az aggodalom/önutálat foglalja le minden percedet! Gondold végig, mik a terveid az életben, és azokért tegyél, (pl. tanulás, valami kedvtelés, művészeti tevékenység, stb. stb.) nem "pótléknak", hanem mert ezek a fontos dolgok!!!- jól kinézni jó dolog és egy örömforrás, de nem az alfa és az omega, NEM MINDEN!!!!!!!! A külsőt meg kell tanulni a maga helyén értékelni különben a kozmetikaipar rabja leszel, veszed a mit sem érő fogyasztószereket, felesleges mennyiségű bőr- és hajápolót, stb. Hordj jól álló ruhákat, vegyél 1-2 kozetikumot, ha szeretnéd, sminkeld magad - de ez csak egy adalék legyen, egy jó játék, egy plusz, nem ettől leszel az, aki, a külsőddel max. kifejezheted!!!
Az utcán ne azzal foglalkozz, hogy néznek, általában ez úgy megy, hogy tizedannyian nem néznek, mint ahogy Te gondolod. És az aggodalom, riadalom kiül Rád, és aztán már tényleg azért fognak nézni, hogy "na neki meg mi baja van?"
Amikor tizenéves voltam, ugyanígy éreztem, mint te. Nekem is nulla önbizalmam volt, ráadásul nekem olyan barátnőm volt, aki csak elnyomott, és én őt istenítettem, magamat pedig utáltam, folyton őhozzá hasonlítottam magam. Mára már tudom, hogy csinos vagyok. (22/L)
Érettségi után megszakadt a "barátság", el is költöztünk. Új hely, új barátok, és mostanra úgy érzem, teljesen kicserélődtem. Próbáld meg te is nem másokhoz hasonlítani magad, mert igenis mindenkiben van valami szép! Én is utálom a fogaim, képzeld, nekem még fogszabályzóm sincs, pedig szeretnék. De ezen kívül is van bennem szép, például a szemem, az arcom (kislányos arcom van, 22 évesen 17-nek néznek), a lábam...
Ne folyton a másoknak való megfeleléssel legyél elfoglalva, mert az elveszi minden energiád. Volt nekem is időszakom, mikor minden nap sminket tettem fel. Először több önbizalmat adott, de aztán iszonyúan elkezdtem pattanásosodni, a minden napi hercehurcáról nem is beszélve. A bőröm kikészült, kb egy évbe tellett, mire eltűntek a pattijaim, szerencsére nyom nélkül. Te biztosan nagyon fiatal lehetsz, hamvas bőrrel, nem kellene, hogy sminkkel tömítsd el a pórusaid. a kamaszkor ilyen, hogy pattijaid vannak, van akinek több, van akinek kevesebb.
A súlyod pedig ha zavar, menj el konditerembe, edz. Vagy már az idő is szebb, menjetek futni a barátnőddel a parkba, nagyon jó kikapcsolódás. Egyél sok zöldésget, kevés édességet, a mekis kaja kerüljön tiltólistára! Ja és sok folyadék! Hidd el, amint kicsit lemegy a súlyod, feszesebb lesz a tested, megszereted a sportot, egyből jobban fogod magad érezni!
Próbáld meg "átvészelni" a kamaszkort, mert ez különben egy nagyon szép időszaka az életednek.
Figyi nekem egy Rossmanban kapható alapozó szinte csodát tett a pattanások eltüntek és a régi hegeket szépen elfedi ráadásul antibakteriális, gyulladáscsökkentő hatású és a pólusokat sem tömíti el, direkt hibás bőrre...és hozzá kell tennem hogy 1000 forint alatt van...a neve: Synergen
Ennek a márkának van púdere korrektora alapozója...és mind a fent leírt tulajdonságokkal ellátva...és persze gyártanak még tonikot bőrradírt és pattanáskezelő gélt is...Bár szerintem az alapozó sokkal hatásosabb mint ezek a termékek...a hegeket sajna nem tünteti el de elfedi...és ez valóban magabizosságot ad...
NAh sikerült találnom egy képet a flakonról hogyha ki szeretnéd próbálni könyebben megtaláld (van hogy az eladótól kell kérni mert egyszerűen elsüllyesztik a raktárban)
hello! ismerem a helyzeteted én is így voltam vele mint te. csak a utcára nem mertem kimozdulni mert ugy éreztem mindenki rajtam röhög mindenki engem beszél ki.meg hogy más célom nincs mint hogy engem röhögjenek ki a emberek.aztán végül szorongásal elküldtek pszihiátriára és ott derült ki hogy ezt ugy hívják hogy szociálfóbia ajánlom neked hogy kérj te is időpontot pszihiáternél.szerintem többet ér mint a pszihologús.amugy nállad is gyógyszeres kezelés lesz terápiával és kb 3-4 hónap múlva elkezd majd hatni a gyógyszer és megváltozik a világ szemléleted. és rájössz majd hogy nem is vagy csúnya.csak a első hetek nagyon rosszak lesznek de utána javulás lesz:) remélem tudtam segiteni :)
üdv toomyka 18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!